Ίλιτς: «Δεν μας άφησε περιθώρια ο Μίλων» (vid)

Ο Τσέντομιρ Ίλιτς αναφέρθηκε στην ήττα του Φοίνικα Σύρου από τον Μίλωνα

Ίλιτς: «Δεν μας άφησε περιθώρια ο Μίλων» (vid)

Την εντός έδρας ήττα από τον Μίλωνα γνώρισε ο Φοίνικας Σύρου σε εξ αναβολής παιχνίδι της όγδοης αγωνιστικής της Volley League.

Ο Τσέντομιρ Ίλιτς αναφέρθηκε στα αίτια της ήττας, αλλά και στο καλό πρόσωπο που έδειξε από την άλλη πλευρά ο Μίλων στο σημερινό παιχνίδι.

Ο προπονητής του Φοίνικα είπε: «Δεν καταφέραμε να κρατήσουμε το σέρβις του Μίλωνα και από την άλλη πλευρά το σέρβις μας δεν ήταν δυνατό στο πρώτο σετ. Προσπαθήσαμε με κάποιους σχηματισμούς και αλλαγές να σταθεροποιήσουμε την υποδοχή μας για να μπορούμε να αναπτύξουμε πιο εύκολα το παιχνίδι μας, αυτό άρχισε να αποδίδει στο τρίτο σετ αλλά ακόμα και αυτό δεν ήταν αρκετό. Ο Μίλωνας σήμερα έπαιξε αρκετά καλά και δεν μας άφησε περιθώρια για κάτι παραπάνω εκτός από το τρίτο σετ που είμασταν ανταγωνιστικοί. Μέχρι τη Δευτέρα (που ξαναπαίξουμε μη Μίλωνα) μπορούν να αλλάξουν πάρα πολλά. Να ξεχάσουμε αυτό που έχει γίνει να κάνουμε ένα restart να πάμε με καθαρό μυαλό μέσα στον Μίλωνα στην Αθήνα και να διεκδικήσουμε ότι μας αξίζει. Έχουν απομείνει δυο πολύ σημαντικά ματς που πρέπει να τα σώσουμε όλα».