Πάνοπλος ο Ολυμπιακός για το ματς με τον Ηρακλή στη Θεσσαλονίκη

Ο Ολυμπιακός το Σάββατο (3/11, 17:00) αντιμετωπίζει τον Ηρακλή στην Θεσσαλονίκη. Μουνιόθ: «Περιμένουμε έναν αντίπαλο που θα διεκδικήσει τη νίκη». 

Πάνοπλος ο Ολυμπιακός για το ματς με τον Ηρακλή στη Θεσσαλονίκη

Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού, συνεχίζονται το Σάββατο στη Θεσσαλονίκη. Οι πρωταθλητές αντιμετωπίζουν τον Ηρακλή στις 17:00 (ΕΡΤ3) στο Κλειστό της Μίκρας στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Volleyleague. Στόχος των Πειραιωτών είναι η τρίτη νίκη σε ισάριθμα ματς μετά τις επικρατήσεις κόντρα στον Παναθηναϊκό και την ΑΕ Κομοτηνής.

Την αποστολή του Ολυμπιακού αποτελούν οι Μάρκους Μπέμε, Ανδρέας Φράγκος, Ραφαήλ Κουμεντάκης, Γκάβιν Σμιτ, Έμι Τερβαπόρτι, Γερούν Ράουβερντινκ, Γιώργος Στεφάνου, Κώστας Χριστοφιδέλης, Κώστας Στιβαχτής, Νίκος Ζουπάνης, Ανδρέας Ανδρεάδης, Άκης Δαρίδης, Παρασκευάς Τσέλιος.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ δήλωσε στο olympiacossfp.gr τα εξής: «Το τρίτο παιχνίδι στο πρωτάθλημα με αντίπαλο τον Ηρακλή. Ξέρουμε ότι το γήπεδο είναι δύσκολο εκεί και σίγουρα περιμένουμε να βρούμε έναν αντίπαλο έτοιμο να παίξει καλά και να διεκδικήσει τη νίκη. Δουλεύουμε όλη την εβδομάδα για αυτό το παιχνίδι και πρώτα από όλα θέλουμε να νικήσουμε. Για εμάς είναι ένα πολύ καλό παιχνίδι να παίξουμε αυτή τη στιγμή της σεζόν».