Καστελάνι: «Η ομάδα πάντα έχει καλό χαρακτήρα»

Ικανοποιημένος ο προπονητής της ομάδας βόλεϊ του Ολυμπιακού, Ντανιέλ Καστελάνι, μετά τη νίκη επί της Καλαμάτας (3-1) στη Volley League.

Καστελάνι: «Η ομάδα πάντα έχει καλό χαρακτήρα»

Ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του παρουσιάστηκε σε δηλώσεις του ο προπονητής της ομάδας βόλεϊ ανδρών του Ολυμπιακού, Ντανιέλ Καστελάνι, μετά τη νίκη των «ερυθρόλευκων» με 3-1 σετ (25-23, 17-25, 23-25, 23-25) επί της Καλαμάτας στη Volley League.

«Δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι, αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Είναι, όμως, δύσκολος να διατηρείσαι φρέσκος και στην καλύτερή σου κατάσταση, όταν έχεις τέτοιο αγωνιστικό πρόγραμμα και τόσο απαιτητικά παιχνίδια. Το πιο σημαντικό είναι, ότι η ομάδα πάντα έχει καλό χαρακτήρα. Ακόμα και στις δύσκολες στιγμές, βρίσκει τον τρόπο και κερδίζει, έχει σωστή νοοτροπία και είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό», είπε σχετικά σε δηλώσεις του, ενώ ο Ανέστης Δαλακούρας, σημείωσε:

«Είναι πολύ βαρύ το πρόγραμμα μας και φέτος, Τετάρτη-Σάββατο παιχνίδια, παιχνίδια απαιτητικά. Είχαμε, την Τετάρτη, πολύ δύσκολο ματς με την Αρκάς, για αυτό και η ομάδα έδειξε μια κούραση, δεν δείξαμε φρεσκάδα. Ωστόσο, πήραμε το τρίποντο και συνεχίζουμε να είμαστε πρώτοι στη βαθμολογία. Φέτος, στην Volley League δεν υπάρχει εύκολη ομάδα, εύκολο παιχνίδι».