Έτοιμος για νέο ρεκόρ 33 νικών ο Ολυμπιακός κόντρα στον Ηρακλή

Ο Ολυμπιακός κόντρα στον Ηρακλή είναι έτοιμος να σημειώσει ένα ακόμη ρεκόρ. Χριστοφιδέλης: «Να βρίσκουμε ρυθμό παιχνίδι με παιχνίδι». 

Έτοιμος για νέο ρεκόρ 33 νικών ο Ολυμπιακός κόντρα στον Ηρακλή

Eνόψει της αναμέτρησης της 4ης αγωνιστικής της Volleyleague με αντίπαλο τον Ηρακλή στη Θεσσαλονίκη, ο αρχηγός του Ολυμπιακού, Κώστας Χριστοφιδέλης δήλωσε στο olympiacossfp.gr τα εξής: «Είναι αρχή της χρονιάς και δεν είμαστε ακόμα έτοιμοι να πιάσουμε υψηλά στάνταρ απόδοσης και εμείς αλλά και οι υπόλοιπες ομάδες. Το γεγονός αυτό σε συνδυασμό με τη δύσκολη έδρα και την καλή ομάδα που διαθέτει ο Ηρακλής καθιστούν δύσκολο το επόμενο παιχνίδι. Ωστόσο στόχος μας είναι η νίκη και θέλουμε παιχνίδι με παιχνίδι να βρίσκουμε ρυθμό, αρχής γενομένης από αυτό που ακολουθεί».

Το ρεκόρ που κυνηγά ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός πήρε τη νίκη στο Ρέντη απέναντι στην Α.Ε. Κομοτηνής με 3-1 σετ για την τρίτη αγωνιστική της Volley League και με αυτόν τον τρόπο διεύρυνε το νικηφόρο σερί του στο πρωτάθλημα. Ισοφάρισε την επίδοση του Ηρακλή με 32 συνεχόμενες νίκες που είχε σημειώσει πριν από 12 χρόνια.

Ο Ηρακλής τελείωσε αήττητος το πρωτάθλημα της περιόδου 2004-05 πετυχαίνοντας 22 νίκες στην κανονική περίοδο, έξι στην ημιτελική φάση και άλλες τρεις στους τελικούς απέναντι στον Ολυμπιακό. Οι ερυθρόλευκοι όμως ήταν εκείνοι που σταμάτησαν το ρεκόρ του αφού στη δεύτερη αγωνιστική επιβλήθηκαν με 3-1 επί του γηραιού στο κλειστό του Ρέντη.

Οι Πειραιώτες, λοιπόν, κόντρα στην ομάδα της Θεσσαλονίκης, έχουν την ευκαιρία να δημιουργήσουν το δικό τους ρεκόρ σε παιχνίδι με αντίπαλο την ομάδα που το κατείχε, όταν θα αντιμετωπίσουν τον «Γηραιό» στη Μίκρα.