Από τον ΠΑΟΚ στον Πήγασο Πολίχνης ο Παπαλεξίου

Με τα χρώματα του Πήγασου Πολίχνης θα αγωνίζεται από εδώ και πέρα ο Γιώργος Παπαλεξίου που αποχώρησε από τον ΠΑΟΚ

Από τον ΠΑΟΚ στον Πήγασο Πολίχνης ο Παπαλεξίου

Επίσημη μορφή πήρε η μετακίνηση του Γιώργου Παπαλεξίου στον Πήγασο Πολίχνης, λίγες ώρες αφού αποχώρησε από τον ΠΑΟΚ.

Η έλευση του Αλεξέι Σαμουλένκο στον «Δικέφαλο» δημιούργησε την ανάγκη αποσυμφόρησης στην θέση των κεντρικών και για αυτόν τον λόγο ο 25χρονος διεθνής μετακόμισε στην Πολίχνη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Πήγασου:

«Το ΔΣ του Πήγασου Πολίχνης βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Γιώργο Παπαλεξίου.

Ο Γιώργος Παπαλεξίου γεννήθηκε στις 28/08/1999, έχει ύψος 2,02 και αγωνίζεται στη θέση του κεντρικού.

Ξεκίνησε την καριέρα του στην Νίκη Αιγινίου τη σεζόν 2012-13, όπου και παρέμεινε μέχρι το 2018. Τη σεζόν 2018-2019 βρέθηκε στη Αθήνα για να αγωνιστεί με τον Ολυμπιακό κατακτώντας τόσο το πρωτάθλημα, όσο και το Λιγκ Καπ, ενώ παράλληλα έφτασε μέχρι τους «4» του CEV Cup. Τη περίοδο 2020-21 βρέθηκε στην Θεσσαλονίκη και τον ΠΑΟΚ, ενώ την ακριβώς επόμενη διετία (2021-2023) ταξίδεψε στη Σύρο, για λογαριασμό του Φοίνικα, με τον οποίο κατέκτησε το Σούπερ Καπ τη σεζόν 2021-22. Φέτος μέχρι τα μισά της χρονιάς αγωνίστηκε ξανά στον ΠΑΟΚ.

Επίσης, ο Γιώργος είναι διεθνής με την Εθνική Ομάδα ανδρών της χώρας μας, έχοντας μάλιστα αρκετές συμμετοχές».

Για την έναρξη της συνεργασίας με τον Πήγασο Πολίχνης, ο Γιώργος Παπαλεξίου δήλωσε: «Ο Πήγασος είναι μια μαχητική ομάδα και είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω την καριέρα μου εδώ. Γνωρίζω πολλά παιδιά, η σχέση με την διοίκηση και τους παίκτες είναι άριστη. Από εκεί και πέρα εύχομαι υγεία και να συνεχίσει αυτή η καλή πορεία της ομάδας και την υπόλοιπη σεζόν».