Καστελάνι: «Κλειδί για το ματς το σερβίς του ΠΑΟΚ»

Δηλώσεις μετά την ήττα για το Super Cup του βόλεϊ ανδρών παραχώρησε ο τεχνικός του Ολυμπιακού Ντάνιελ Καστελάνι. Οι δηλώσεις του Γιόσκο Μιλενκόσκι για τον ΠΑΟΚ.

Καστελάνι: «Κλειδί για το ματς το σερβίς του ΠΑΟΚ»

Λακωνικός στις δηλώσεις του μετά την ήττα του Ολυμπιακού με 2-3 από τον ΠΑΟΚ και την απώλεια του Super Cup, o Ντάνιελ Καστελάνι τόνισε ότι το κλειδί για τη νίκη του «Δικεφάλου του Βορρά» ήταν το σερβίς που δυσκόλεψε τους «ερυθρόλευκους».

«Το κλειδί ήταν ότι ο ΠΑΟΚ είχε πολύ καλό σερβίς, που μας δυσκόλεψε πολύ. Ο αντίπαλος είχε πολλή ποιότητα στην υποδοχή και στο μπλοκ επίσης», δήλωσε χαρακτηριστικά, ενώ συμπλήρωσε λέγοντας:

«Ο ΠΑΟΚ ήταν καλός σε όλους τους τομείς, ιδιαίτερα στην υποδοχή. Άντεξε στο σερβίς μας, δεν έκανε λάθη κι είχε ποιότητα στην υποδοχή, στέλνοντας την μπάλα κοντά στο φιλέ. Νίκησε δίκαια ο ΠΑΟΚ».

Από την πλευρά του ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Γιόσκο Μιλενκόσκι έδωσε συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες, τονίζοντας τη σημασία της πρώτης κατάκτησης Super Cup στην ιστορία της ομάδας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες, αλλά κυρίως στον ΠΑΟΚ γιατί είναι το πρώτο του Σούπερ Καπ στην ιστορία του. Χαίρομαι και για εμένα γιατί είναι ο δεύτερος μου τίτλος στο συγκεκριμένο θεσμό στην Ελλάδα. Είπα στους παίκτες μου ότι έπρεπε να το πιστέψουν. Να πιστέψουν στην ποιότητά τους. Είναι μια καλή ομάδα ο Ολυμπιακός, αλλά αν δεν παίξετε αυτό που μπορείτε ήρθαμε άδικα. Δείξαμε τον χαρακτήρα μας και πήραμε το τρόπαιο κόντρα σε μια δυνατή ομάδα.

Συνεχίζουμε. Είναι το πρώτο τρόπαιο, αλλά τα πιο σημαντικά έρχονται στους επόμενους μήνες. Θέλαμε αυτό το τρόπαιο, αλλά δε θα σταματήσουμε εδώ. Δεν ήταν εύκολο να προετοιμαστούμε για το σημερινό ματς. Είχαμε βάλει στόχο να πάρουμε μίνιμουμ ένα τίτλο στη σεζόν. Είμαστε νέα ομάδα, χρειαζόμαστε περισσότερο χρόνο, στα πλέι-οφ θα είμαστε ακόμη πιο έτοιμοι για να κατακτήσουμε και άλλα τρόπαια»