Καστελάνι: «Είμαστε έτοιμοι για το τρόπαιο»

Ο προπονητής της ανδρικής ομάδας βόλεϊ του Ολυμπιακού, Ντανιέλ Καστελάνι, μίλησε για τον τελικό του Super Cup (24/1) με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ.

Καστελάνι: «Είμαστε έτοιμοι για το τρόπαιο»

Στη «μάχη» του Super Cup ρίχνεται την Τετάρτη (24/1) η ομάδα βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού και αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ στο κλειστό του Ρέντη «Μ. Μερκούρη», στις 17:00 (EPT 3).

Οι Κυπελλούχοι Ευρώπης και κάτοχοι του Challenge Cup, που θα είναι τυπικά γηπεδούχοι στο αυριανό παιχνίδι, διεκδικούν το τρίτο Super Cup της ιστορίας τους, μετά από αυτά του 2000 και του 2010, στον έκτο τους τελικό.

Ο προπονητής της ομάδας, Ντανιέλ Καστελάνι, τόνισε σε δηλώσεις του:

«Είναι ο πρώτος τίτλος της σεζόν. Είναι το πρώτο ματς φέτος, στο οποίο θα παλέψουμε για τίτλο. Η ομάδα είναι καλά, βρίσκεται στη σωστή κατεύθυνση, είχαμε και χρόνο για ξεκούραση. Γνωρίζουμε, ότι ο ΠΑΟΚ έχει βελτιωθεί, έχει αλλάξει κάποιους παίκτες, παίζει καλύτερα. Περιμένουμε ένα σκληρό ματς, όμως είμαστε έτοιμοι για μάχη, είμαστε έτοιμοι για το τρόπαιο».

Από την πλευρά του ο Ραφαήλ Κουμεντάκης, επεσήμανε: «Θέλουμε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι, θέλουμε να κατακτήσουμε τον τίτλο. Είμαστε καλά, προερχόμαστε από ένα γεμάτο πρόγραμμα. Κάθε τίτλος είναι σημαντικός, είναι πολύ σημαντικό για εμάς να κατακτήσουμε τον πρώτο τίτλο της σεζόν».