Ολυμπιακός: Αίτημα στην CEV για τις ώρες διεξαγωγής της τελευταίας αγωνιστικής

Με αίτημα του προς τη διοργανώτρια Αρχή, ο Ολυμπιακός ζητά να διεξαχθούν την ίδια ώρα τα ματς της τελευταίας αγωνιστικής που κρίνουν την συνέχεια των πρωταθλητών Ελλάδας στην Ευρώπη. 

Ολυμπιακός: Αίτημα στην CEV για τις ώρες διεξαγωγής της τελευταίας αγωνιστικής

Μετά την εκπληκτική εμφάνιση στον Ρέντη και τη σπουδαία νίκη επί της τρεις φορές πρωταθλήτρια Ευρώπης Ζάκσα, ο Ολυμπιακός τόνωσε το ηθικό του και κοιτάζει με άλλο μάτι την ευρωπαϊκή του συνέχεια. Την προσεχή Τετάρτη (17/1) οι πρωταθλητές Ελλάδας αντιμετωπίζουν την πρωτοπόρου του α' ομίλου και αδιάφορη Ζιράτ στην Τουρκία για την 6η στροφή του CEV Champions League, ματς όπου θα κρίνει το μέλλον τους στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Εδώ όμως υπάρχει το εξής παράδοξο. Οι δυο αγώνες του γκρουπ που θα κρίνουν την δεύτερη, την τρίτη και την τέταρτη θέση δεν γίνονται την ίδια ώρα. Ζιράτ-Ολυμπιακός θα παίξουν στις 19.00 και οι Ζάκσα - Κνακ θα παίξουν στις 21.30 και θα γνωρίζουν ποιο αποτέλεσμα τους συμφέρει για να προκριθούν και οι δύο.

Δηλαδή αν οι Πειραιώτες ηττηθούν με 3-0, 31 τότε αμφότερες θα μπορούν να προκριθούν με νίκη 3-2 της Κνακ. Για αυτόν τον λόγο ο Ολυμπιακός έστειλε αίτημα στην CEV και ζητάει το αυτονόητο, να γίνουν τα ματς την ίδια ώρα.

Τώρα ο Ολυμπιακός καλείται να αποφασίσει, αν θέλει να παραμείνει στην κορυφαία διοργάνωση και θα αντιμετωπίσει έναν πολύ μεγάλο αντίπαλο στα πλέι οφ ή αν θα πάρει την πρόκριση ως 3ος στο CEV Cup, έχοντας σαφέστατα περισσότερες πιθανότητες διάκρισης ακόμα και κατάκτησης του.