Ολυμπιακός: Με τον ΠΑΟΚ, πριν από τη «μάχη» με τη Ζάκσα

Στη δράση του πρωταθλήματος επιστρέφει, τη Δευτέρα (8/1), η ομάδα βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού.

Ολυμπιακός: Με τον ΠΑΟΚ, πριν από τη «μάχη» με τη Ζάκσα

Μετά τη μικρή διακοπή λόγω των εορτών, οι Κυπελλούχοι Ευρώπης, κάτοχοι του Challenge Cup, είναι έτοιμοι για την επανέναρξη της Volley League στη Θεσσαλονίκη.

Στις 17:00 (EPTFlix), ο Ολυμπιακός αγωνίζεται στην PAOK Sports Arena της Πυλαίας, εκεί όπου αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ, για τη 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος, με στόχο να «μπει» με το «δεξί» στο 2024 και στον δεύτερο γύρο.

Στην συνέχεια, την Πέμπτη (11/1, 19:30), οι «ερυθρόλευκοι» του Ντανιέλ Καστελάνι θα υποδεχθούν την πανίσχυρη πρωταθλήτρια Ευρώπης Ζάκσα στο Ρέντη, σε μία υψηλού επιπέδου «μάχη», για την 5η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League.

Δηλώσεις:

Ντανιέλ Καστελάνι: «Νέο έτος, ίδιοι στόχοι. Ξεκινάμε με ένα ντέρμπι, με μία από τις πιο καλές ομάδες του πρωταθλήματος και έχουμε κάνει καλή προετοιμασία για αυτό το παιχνίδι, ειδικά τις τελευταίες μέρες ανεβάσαμε ρυθμούς περισσότερο. Βρισκόμαστε σε καλό επίπεδο».

Τόνσεκ Στερν: «Το πρώτο ματς του νέου έτους, το 2023 τα πήγαμε πολύ καλά. Μπορεί στο τελευταίο ματς της χρονιάς, με αντίπαλο τον Μίλωνα, να μην ήμασταν στο επίπεδο που θέλαμε, αλλά αυτό μας πείσμωσε να είμαστε πιο δυνατοί το 2024. Θέλουμε μόνο τη νίκη στη Θεσσαλονίκη, είναι ένα σημαντικό ματς για εμάς αυτό με τον ΠΑΟΚ. Σίγουρα, δεν θα είναι εύκολο, για αυτό πρέπει να είμαστε καλά συγκεντρωμένοι, πρέπει να κοιτάμε τη δική μας πλευρά, να παίξουμε το παιχνίδι μας, ώστε να καταφέρουμε να πετύχουμε αυτό που θέλουμε. Πρέπει να είμαστε πιο σταθεροί, να μην έχουμε σκαμπανεβάσματα στο παιχνίδι μας και αν το κάνουμε αυτό, τότε στο δεύτερο μισό της σεζόν θα είμαστε ακόμα καλύτεροι από το πρώτο».