Τζιάβρας: «Πρώτα ΠΑΟΚ μετά η Ζάκσα»

Οι δηλώσεις του Δημήτρη Τζιάβρα ενόψει της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ στην Πυλαία πριν την 5η στροφή των ομίλων του Champions League. 

Τζιάβρας: «Πρώτα ΠΑΟΚ μετά η Ζάκσα»

Το ανδρικό τμήμα της ομάδας βόλεϊ του Ολυμπιακού, επιστρέφει στην αγωνιστική δράση τη Δευτέρα (8/1) με παιχνίδι απέναντι στον ΠΑΟΚ στην Πυλαία για τη 10η αγωνιστική της Volley League.

Μάλιστα αυτό θα είναι το πρώτο ματς του νέου έτους πριν την αναμέτρηση με τη Ζάκσα στον Ρέντη για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Champions League. Για τις δύο αυτές «ερυθρόλευκες» υποχρεώσεις μίλησε ο λίμπερο του Ολυμπιακού, Δημήτρης Τζιάβρας.

«Αρχικά, καλή χρονιά σε όλο τον κόσμο, με υγεία. Θέλουμε να ξεκινήσουμε το νέο έτος με νίκη σε μία δύσκολη έδρα. Γνωρίζουμε, ότι ο ΠΑΟΚ είναι μια καλή ομάδα, έχει και κάποιες αλλαγές σε σχέση με το πρώτο ματς, οπότε θα είναι ένα τελείως διαφορετικό παιχνίδι.

Έχουμε δουλέψει καλά το πρώτο μισό της σεζόν, έχουμε παίξει ήδη αρκετά σκληρά ματς, οπότε είμαστε έτοιμοι για το παιχνίδι αυτό. Το να έχουμε καλό πρόσωπο και να πάρουμε τη νίκη, έχει ακόμα μεγαλύτερη σημασία για εμάς, καθώς έρχεται μετά και ο καθοριστικός αγώνας με τη Ζάκσα στην έδρα μας, για το Champions League».