ΑΟ Μίλων - Ολυμπιακός 3-0: Με 11 άσους παραπάνω - Παραμένουν πρώτοι οι Πειραιώτες

Η ομάδα της Νέας Σμύρνης πραγματοποίησε τρομερή εμφάνιση απέναντι στον κουρασμένο ο Ολυμπιακό τον οποίο και νίκησε 3-0 σετ για την 9η αγωνιστική της Volley League! Παραμένουν στην κορυφή οι Πειραιώτες

ΑΟ Μίλων - Ολυμπιακός 3-0: Με 11 άσους παραπάνω - Παραμένουν πρώτοι οι Πειραιώτες

Αήττητο ήταν και πάει για τον Ολυμπιακό. Ο τρομερός Μίλωνας με φόρα από τις ευρωπαϊκές του διακρίσεις, επιβλήθηκε στους μέχρι πρότινους αήττητους Πειραιώτες με 3-0 σετ και έβαλε… φωτιά στο πρωτάθλημα της Volley League Ανδρών.

Μόνος του στην 3η θέση πλέον ο Μίλωνας, ο οποίος βρίσκεται στο -5 από τον Παναθηναϊκό και στο +2 από τον τέταρτο ΠΑΟΚ που έκανε το καθήκον του απέναντι στον Φοίνικα Σύρου επικρατώντας 3-0 σετ στο «Παλατάκι»!

Κορυφαίος του ματς ο ακραίος του Μίλωνα, Πέδρο Μολίνα, με 18 πόντους (10/16 επ. 6 άσοι, 2 μπλοκ) κόντρα σε έναν Ολυμπιακό που είχε κάκιστη υποδοχή και δεν μπήκε ποτέ στο κλίμα του αγώνα, γνωρίζοντας εύλογα την ήττα με 3-0 στο ιδιαίτερο κλειστό «Κροίσος Πέρσης».

Αυτή ήταν η χειρότερη φετινή εμφάνιση του Ολυμπιακού στις εγχώριες διοργανώσεις, με τους Πειραιώτες να παίρνουν μόλις έναν πόντο από άσους (11 είχε ο Μίλωνας) και να χρησιμοποιούν τον Βαϊόπουλο στη θέση του ανέτοιμου Τζούριτς, με τον Έλληνα άσο να είναι αρνητικός στο ντεμπούτο του στην αρχική εξάδα.

Τα σετ: 25-17, 25-18, 25-21