Μπενίτεθ: «Έχει δείξει καλά στοιχεία η Κομοτηνή»

Ο Ολυμπιακός το Σάββατο (27/10, 15:30) υποδέχεται την Κομοτηνή για για την αναμέτρηση μίλησαν τόσο ο Φερνάντο Μπενίτεθ, όσο και ο Γιώργος Στεφάνου.

Μπενίτεθ: «Έχει δείξει καλά στοιχεία η Κομοτηνή»

Μετά την επικράτηση κόντρα στον Παναθηναϊκό στο κλειστό του Πανελληνίου στην Κυψέλη, ήρθε η στιγμή για το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι των πρωταθλητών στη Volleyleague. Οι «ερυθρόλευκοι» φιλοξενούν το Σάββατο (27/10) στις 15:30 στο Κλειστό Γυμναστήριο Ρέντη «Μ. Μερκούρη» την Α.Ε. Κομοτηνής στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Στόχος των πρωταθλητών είναι η δεύτερη νίκη σε ισάριθμα ματς και η διεύρυνση του νικηφόρου σερί που τρέχουν από την περσινή σεζόν. Στην αναμέτρηση με την Α.Ε. Κομοτηνής ισχύει το δικαίωμα της ελεύθερης εισόδου για τους κατόχους της Κάρτας Μέλους και Κάρτας Junior.

Την αποστολή του Ολυμπιακού αποτελούν οι: Γιώργος Πετρέας, Μάρκους Μπέμε, Ανδρέας Φράγκος, Ραφαήλ Κουμεντάκης, Γκάβιν Σμιτ, Έμι Τερβαπόρτι, Γερούν Ράουβερντινκ, Γιώργος Στεφάνου, Κώστας Χριστοφιδέλης, Κώστας Στιβαχτής, Νίκος Ζουπάνης, Ανδρέας Ανδρεάδης, Άκης Δαρίδης, Παρασκευάς Τσέλιος.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ δήλωσε στο olympiacossfp.gr τα εξής: «Μέχρι τώρα η Κομοτηνή έχει δείξει καλά στοιχεία στα παιχνίδια που έχει παίξει και το Σάββατο θα βρούμε μπροστά μας μια καλή ομάδα. Δουλεύουμε προς τη σωστή κατεύθυνση. Είναι νωρίς ακόμα για να φτάσουμε το 100% της απόδοσης μας, αλλά όλοι οι παίκτες δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό για την ομάδα. Παίζουμε στο γήπεδο μας και θέλουμε να παίξουμε καλύτερα από το τελευταίο παιχνίδι».

Ο Γιώργος Στεφάνου ενόψει της αναμέτρησης με την ΑΕ Κομοτηνής δήλωσε στο olympiacossfp.gr τα εξής: «Στο παιχνίδι του Σαββάτου, πρέπει να αγωνιστούμε με σοβαρότητα, μιας και ο αντίπαλος δείχνει ότι έχει έρθει στην κατηγορία για να μείνει και να κάνει κάτι καλό. Περιμένουμε μια καλή εμφάνιση από την πλευρά μας επειδή ο στόχος είναι να παρουσιαζόμαστε βελτιωμένοι σε κάθε παιχνίδι».