Κεκλεισμένων των θυρών το Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός

Μετά από απόφαση του αναπληρωτή υπουργού Αθλητισμού, Γιάννη Βρούτση το ντέρμπι ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό για την 8η αγωνιστική της Volley League θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών.

Κεκλεισμένων των θυρών το Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός

Το πρωί της Δευτέρας (11/12) η κυβέρνηση ανακοίνωσε τα μέτρα για την αντιμετώπιση της βίας και έκανε γνωστό πως τα ματς της Super League 1 θα διεξαχθούν χωρίς θεατές μέχρι τις 12 Φεβρουαρίου.

Δεν ανακοίνωσε, όμως, ότι το μέτρο θα ισχύει και για τα υπόλοιπα αθλήματα. Ωστόσο με απόφαση του αναπληρωτή υπουργού Αθλητισμού, Γιάννη Βρούτση το ντέρμπι ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό για την 8η αγωνιστική της Volley League θα γίνει χωρίς κόσμο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

«Στο πλαίσιο της λήψης των έκτακτων μέτρων προστασίας της δημόσιας τάξης και ασφάλειας, μετά από τα πρόσφατα συμβάντα πράξεων βίας με αφορμή αθλητικές εκδηλώσεις, ο προγραμματισμένος για το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου αγώνας Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός, της 8ης αγωνιστικής στη VolleyLeague Ανδρών, θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών. Ο αναπληρωτής Υπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Βρούτσης, ανακοινώνει την απαγόρευση διάθεσης εισιτηρίων για την εν λόγω αναμέτρηση πετοσφαίρισης, έπειτα από εισήγηση της Διαρκούς Επιτροπής για την Αντιμετώπιση της Βίας (ΔΕΑΒ), σε εφαρμογή του άρθρου 1, παρ. 3 του ν. 4326/2015».