Στη Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του ΠΑΟΚ ο Άξελ Τρουτσέβ

Ο Άξελ Τρουτσέβ (28 χρονών, 1.96) είναι ο εκλεκτός του ΠΑΟΚ για να αντικαταστήσει τον Τόμας Ρουσό.

Στη Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του ΠΑΟΚ ο Άξελ Τρουτσέβ

O Tόμας Ρουσό ήταν ο μεγάλος άτυχος φέτος στον ΠΑΟΚ. Ο Βέλγος ακραίος πέρασε την πόρτα του χειρουργείου, προκειμένου να υποβληθεί σε επέμβαση αποκατάστασης και θα χάσει το μεγαλύτερο μέρος της σεζόν.

Ο Δικέφαλος βρήκε τον αντικαταστάτη του, που δεν είναι άλλος από τον Γάλλο ακραίο, Άξελ Τρουτσέβ, ο οποίος αναδείχθηκε πέρυσι καλύτερος παίκτης στο πρωτάθλημα Βουλγαρίας. Κατέκτησε με την Μπουργκάς το πρωτάθλημα.

Δείτε ΕΔΩ τα στατιστικά του Τρουτσέβ, ο οποίος βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη για να ολοκληρώσει τη μετακίνησή του στον ΠΑΟΚ.

Eίναι ένας παίκτης που δεν διστάζει να τα βάλει με του αντιπάλους και θα γίνει αγαπητός στον κόσμο του ΠΑΟΚ. Δείτε πως πήρε κόκκινη κάρτα σε περσινό ματς.

Και τα καλύτερα του στο περσινό πρωτάθλημα Βουλγαρίας, που ανάγκασαν τον Νίκι Ζελιάσκοφ να ζητήσει από την Ομοσπονδία να παίξει στην Εθνική γιατί o πατέρας του είναι Βούλγαρος.

Έχει περάσει από τις γαλλικές Πουατιέ, Παρί, Σετ φέτος έπαιζε στη Βερόνα και λογικά ο ΠΑΟΚ θα πλήρωσε buy out για να τον αποκτήσει. Πήγε με πολλά όνειρα στο καμπιονάτο, αλλά έγινε τρίτος ακραίος και προτίμησε να φύγει.