Δείτε πως είναι σωστά βαμμένα τα τερέν βόλεϊ και κάντε σύγκριση με την Κυψέλη

Μετά από ένα διήμερο υπερβολών, ο Παναθηναϊκός ορθώς έριξε τους τόνους, αλλά για την αποκατάσταση της αλήθειας δείτε πως πρέπει να είναι βαμμένα τα τερέν βόλεϊ, με τις προδιαγραφές που τηρούν μόνο ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ, οι ναυαρχίδες του ελληνικού βόλεϊ

Δείτε πως είναι σωστά βαμμένα τα τερέν βόλεϊ και κάντε σύγκριση με την Κυψέλη

Ο Παναθηναϊκός έριξε τους τόνους ζήτησε σωστά τη συμβολή της εικόνας στα τηλεοπτικά ματς, αλλά για να είμαστε σωστοί πρέπει να βαφτούν σωστά όλα τα τερέν βόλεϊ.

Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ είναι πλέον οι ναυαρχίδες του ελληνικού βόλεϊ, με τον Ολυμπιακό να παίρνει ένα γήπεδο-αχούρι και με λεφτά του Μαρινάκη να το μεταμορφώνει σε μοντέρνο και χρηστικό γυμναστήριο, αποκλειστικά για το βόλεϊ .Ο ΠΑΟΚ από την άλλη, έχει την ευτυχία να διαθέτει ιδιόκτητο γήπεδο στην Πυλαία, που άνοιξε και τις πύλες του στο βόλεϊ.

Παναθηναϊκός και ΑΕΚ υπολείπονται, αν και μπορούσαν να βρουν λύση με το ΟΑΚΑ, που χρησιμοποιείται από τις ομάδες μπάσκετ. Ο Παναθηναϊκός βολεύτηκε στην Κυψέλη, αλλά δεν φρόντισε να το διαμορφώσει με τις ανάγκες του επαγγελματικού βόλει και έχει τερέν που μοιάζει με μωσαϊκό. Η ΑΕΚ δήλωσε αρχικά τους Αγίους Αναργύρους, δεν είχε όμως άδεια και μεταφέρθηκε εκούσα άκουσα στο ΜΕΤΣ.

Ο Παναθηναϊκός μετά τις υπερβολές του διημέρου και την άγνοια των κανονισμών(δεν επαναλαμβάνεται αγώνας για λάθος διαιτητή, δεν δίνονται οι βαθμοί σε αυτούς που αδικούνται, δεν ξαναρχίζει ένα ματς από το 13-11 του ται μπρέικ) και τη στοχοποίηση εποπτών, διαιτητών, εποπτών, παραγόντων, δημοσιογράφων, μπήκε στο σωστό δρόμο, της συναίνεσης για το καλό του αθλήματος, παραμερίζοντας το θυμό που έχει κάθε αδικημένος.

Δείτε όμως πως είναι σωστά βαμμένα τα τερέν βόλει, για να μην επαναληφθούν λάθη είτε υπέρ, είτε κατά του γηπεδούχου και η ευθύνη γι αυτό το ...καρακατσουλιό είναι της διοργανώτριας αρχής, της ΕΣΑΠ, που όφειλε με δική της πρωτοβουλία να βαφτούν σωστά τα τερέν των γυμναστηρίων.

Καλή συνέχεια...