Αγχωμένος ο Μουνιόθ έκανε 16 αλλαγές στο ματς ΠΑΟ-Ολυμπιακός

Ο  Ισπανός τεχνικός δεν άφησε τον Ολυμπιακό να ... παίξει με τις συνεχείς αλλαγές.

Αγχωμένος ο Μουνιόθ έκανε 16 αλλαγές στο ματς ΠΑΟ-Ολυμπιακός

Ο Φερνάντο Μουνιόθ είχε εμφανές στρες στην ...πρεμιέρα του πρωταθλήματος βόλεϊ, κι αυτό το μετέφερε στην ομάδα, αφού με τις 16 αλλαγές, δικαιολογημένες ή αδικαιολόγητες δεν επέτρεψε τους παίκτες να αποκτήσουν ρυθμό.

Δικαιολογημένα ξεκίνησε με τον Στιβαχτή, αφού ο Έμι Τερβαπόρτι ήταν άρρωστος τις δυο τελευταίες ημέρες και δεν έκανε προπονήσεις, αλλά όταν μπήκε στο γήπεδο πήρε την ομάδα στις πλάτες του.

Το άγχος του Ισπανού να κερδίσει τον Παναθηναϊκό, γιατί είναι μέρος πλέον του κλαμπ και γνωρίζει τη φιλοσοφία του, δεν του επέτρεψε να έχει καθαρό μυαλό και ανακάτευε συνεχώς την ομάδα. Η εμμονή της διπλής αλλαγής που είχε από πέρυσι, τον διακατέχει και φέτος, παρότι ο Ολυμπιακός έχει στο ρόστερ του τον σπουδαίο Γκάβιν Σμιτ και είναι ...ύβρις να παρακολουθεί ο Καναδός τα τελειώματα των σετ από τον πάγκο.

Στο τάι μπρέϊκ εξάλλου χωρίς λόγο έκανε διπλή αλλαγή τους Πετρέα-Φράγκο με τους Ραούβερντινκ-Μπέμε στο 10-11, ο κρύος Γερμανός δέχθηκε μπλοκ, ο Παναθηναϊκός ισοφάρισε και αντικαταστάθηκε αμέσως.

Ο πολυτιμότερος παίκτης εξάλλου του περσινού πρωταθλήματος, ο Γερούν Ραούβερντινκ, είναι εμφανώς κουρασμένος από τη συμμετοχή του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα και καλό είναι να δοθεί χρόνος στους Φράγκο, Κουμεντάκη έως ότου ο Ολλανδός επανέλθει σε καλή κατάσταση.