Μουνιόθ: «Πρέπει να βελτιωθούμε...»

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού έμεινε ευχαριστημένος από την νίκη των Περαιωτών τονίζοντας πως υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης.

Μουνιόθ: «Πρέπει να βελτιωθούμε...»

Με το δεξί ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του στην Volley League ο Ολυμπιακός επικρατώντας του Παναθηναϊκού με 3-2 σετ στην Κυψέλη. Ο προπονητής των Πειραιωτών, Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ δήλωσε χαρούμενος ενώ στάθηκε και στον βαθμό ετοιμότητας των παικτών του.

Αναλυτικά τα όσα είπε: «Είναι καλό να ξεκινάς με αυτό τον τρόπο στο πρωτάθλημα, δηλαδή με νίκη κόντρα στον Παναθηναϊκό. Είμαστε χαρούμενοι για αυτό και για το αποτέλεσμα αλλά πρέπει να βελτιωθούμε αρκετά σε τακτικούς τομείς για να φτάσουμε στο σημείο που θέλουμε και για να έχουμε την καλύτερη δυνατή απόδοση. Γενικά το παιχνίδι δεν ήταν ποιοτικό και ο Παναθηναϊκός βρήκε τον τρόπο να πάει στο τάι μπρέικ. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι γιατί στη διάρκεια της σεζόν θα αντιμετωπίσουμε παρόμοιες καταστάσεις σε αρκετά γήπεδα».

Από την πλευρά του ο Ανδρέας Ανδρέαδης δήλωσε τα εξής: «Κρατάμε μόνο τη νίκη. Δεν παίξαμε καλά σε κάποιους τομείς και πρέπει να βελτιωθούμε. Οι πρεμιέρες κρύβουν εκπλήξεις, εμείς την αποφύγαμε σήμερα αλλά με βάση τη δυναμικότητα που μας χωρίζει από τον Παναθηναϊκό έπρεπε να κερδίσουμε με 3-0 σετ. Παρ’ όλα αυτά είναι αρχή της χρονιάς ακόμα και παιχνίδι με παιχνίδι θα βελτιωθούμε. Δεν πρέπει να χάνουμε τη συγκέντρωσή μας γιατί είμαστε στον Ολυμπιακό και πρέπει να κερδίζουμε σε κάθε ματς».