Δεν θα πάει ο Κέρκης Σάμου στη Φλώρινα

Ο Κέρκης Σάμου ειδοποίησε τους αθλητές και τους προπονητές ότι δεν θα πάνε στη Φλώρινα για το ματς της πρεμιέρας της  Πρι Λιγκ βόλεϊ ανδρών.

Δεν θα πάει ο Κέρκης Σάμου στη Φλώρινα

Ο Κέρκης Σάμου δεν θα παίξει στο πρωτάθλημα της Πρι Λιγκ βόλεϊ ανδρών, μέχρι να εκδικαστεί η υπόθεση του ΑΣΕΑΔ και ως εκ τούτου δεν θα πάει στον αγώνα της πρεμιέρας με τον Ήφαιστο στην Φλώρινα, θα μηδενιστεί και θα αποβληθεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι νομικοί συμβούλεψαν τον Κέρκη να μην αγωνιστεί στο πρωτάθλημα μέχρι να εκδικαστεί η υπόθεση του στο ΑΣΕΑΔ, για να έχει περισσότερες πιθανότητες να κερδίσει. Και ταυτόχρονα να στραφεί κατά της ΕΣΑΠ και της ΕΟΠΕ για να διεκδικήσει διαφυγόντα κέρδη.

Αν ο Κέρκης μηδενιστεί θα αποβληθεί από το πρωτάθλημα, αλλά είναι διατεθειμένος να φτάσει ως το CAS για να διεκδικήσει το δίκιο του και να απαιτήσει διαφυγόντα κέρδη.

Οι παίκτες όμως του Κέρκη πήραν ένα μήνυμα "είστε ελεύθεροι να βρείτε ομάδα" κι αυτό είναι άδικο για τον προπονητή Γιώργο Μπακοδήμο και τους αθλητές που στήριξαν τον Κέρκη κόντρα σε θεούς και δαίμονες και μπήκαν σε black list. Tώρα μένουν ξεκρέμαστοι και μπορούν να βρουν ομάδα τον Ιανουάριο, χωρίς να φταίνε σε τίποτα.