Ποιοι θα δουν το ΠΑΟ-Ολυμπιακός στην Κυψέλη και ποιοι ορίσθηκαν διαιτητές

Στο γυμναστήριο του Πανελληνίου πραγματοποιήθηκε σύσκεψη των εμπλεκομένων φορέων για τα μέτρα ειδικής διαχείρισης που θα ληφθούν για την διεξαγωγή του αγώνα της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Volley League την Δευτέρα 22 Οκτωβρίου.

Ποιοι θα δουν το ΠΑΟ-Ολυμπιακός στην Κυψέλη και ποιοι ορίσθηκαν διαιτητές

Οι αποφάσεις και τα μέτρα ασφαλείας που αποφασίστηκαν θα συνταχθούν σε ειδικό κείμενο από την Αστυνομική Διεύθυνση Αθηνών και θα αποτελέσει το κοινό πλάνο δράσης των επιχειρήσεων. Γενικά θα επιτραπεί η είσοδος σε ειδικές κατηγορίες με κριτήριο την ηλικία τους (μαθητές) και την ιδιότητα τους (αθλητές, προπονητές, διαιτητές, δημοσιογράφοι).

Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο εκπρόσωπος της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αθηνών, εκπρόσωπος της ΕΣΑΠ που είναι η διοργανώτρια του πρωταθλήματος, εκπρόσωπος της ΔΕΑΒ, εκπρόσωπος του Παναθηναϊκός Α.Ο., εκπρόσωπος του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π., καθώς επίσης και αξιωματικοί της Δ.Α.Ε.Αττικής, της Τροχαίας Αττικής, του Α.Τ.Κυψέλης, και Δ.Α.Α.Δ.Ε.Β.Α.Χ.

Οι Νώντας Γεροθόδωρος, Αλέξανδρος Μυλωνάκης θα είναι οι δύο διαιτητές στο ντέρμπι αιωνίων (22/10) που ξεχωρίζει στο πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής της Volley League.

Οι ορισμοί

Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2018

Μίκρα 17.00 (ΕΡΤ): Ηρακλής – Κηφισιά: Θεμελής, Βασιλειάδης.

Βραχάτι 18.00: Παμβοχαϊκός – Φοίνικας Σύρου: Βουδούρης, Κουτσούλας.

3ο Λύκειο Κομοτηνής 19.00: ΑΕ Κομοτηνής – ΠΑΟΚ: Δεληκωστίδης, Ιωαννίδης.

Κανήθου 19.00: Ηρακλής Χαλκίδας – Εθνικός Αλεξανδρούπολης: Ονόπας, Φραγκάκης

Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2018

Πανελληνίου 17.30 (ΕΡΤ) (Ειδικής Διαχείρισης): Παναθηναϊκός Α.Ο. - Ολυμπιακός : Γεροθόδωρος, Μυλωνάκης.