Επίσημο: Ο Φοίνικας Σύρου θα παίξει στη Volley League ανδρών, χάρη στην ΟΝΕΧ

Aφού πέρασε από 40 κύματα ο Φοίνικας Σύρου θα πάρει μέρος στο πρωτάθλημα της  Volley League ανδρών, χάρη στη βοήθεια του Πάνου Ξενοκώστα και της ΟΝΕΧ.

Επίσημο: Ο Φοίνικας Σύρου θα παίξει στη Volley League ανδρών, χάρη στην ΟΝΕΧ

Με τον Πάνο Ξενοκώστα και την ΟΝΕΧ να πληρώνουν όλα τα χρέη, ο Φοίνικας Σύρου βρήκε χορηγούς και θα παίξει στη Volley League ανδρών.

«Αγαπητά μέλη, φίλοι και υποστηρικτές της ομάδας, μέχρι σήμερα η νέα διοίκηση του ΤΑΑ έχει απευθυνθεί προς εσάς, με δημόσιες προσκλήσεις, ζητώντας σας να στηρίξετε την προσπάθεια τακτοποίησης των οικονομικών υποχρεώσεων που άφησε η προηγούμενη διοίκηση, αλλά και τη μεγάλη προσπάθεια να βρεθούν οι πόροι για την χρηματοδότηση της ομάδας για τη νέα αγωνιστική περίοδο 2023-2024.

Μετά από ένα καλοκαίρι με προσωπικές από όλους μας θυσίες, πρωτόγνωρες διαδικασίες, προσπερνώντας διαρκώς δυσκολίες και δυσεπίλυτα προβλήματα, αιφνιδιασμούς, πιέσεις και αναχώματα στις προσπάθειές μας, αλλά με την γενναιόδωρη για μια ακόμη φορά συνδρομή της ΟΝΕΧ και του κου Πάνου Ξενοκώστα που ανέλαβε την αποπληρωμή των μεγάλων οικονομικών οφειλών που μας παραδόθηκαν, βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε τη συμμετοχή του ανδρικού τμήματος στην Α1 Εθνική κατηγορία!!

Για τη νέα αγωνιστική περίοδο θέλουμε να εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη μας στην τοπική κοινωνία που μας εμπιστεύθηκε και με τις μικρές και μεγάλες χορηγίες, μας βοήθησε να κρατήσουμε τον ΑΟ Φοίνικα Σύρου στην Α1 Εθνική Κατηγορία.

Όραμά μας, είναι να επαναφέρουμε την ιστορική ομάδα του ΑΟ Φοίνικα Σύρου εκεί που της αξίζει, να επαναφέρουμε τον κόσμο μας στο γήπεδο και να ζήσουμε όλοι μαζί αυτή τη νέα εποχή της ομάδας.

"ΑΟ ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΣΥΡΟΥ"

"Ένα νησί μία ομάδα" με ψυχή και παλμό!!

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΟ ΦΟΙΝΙΚΑ ΣΥΡΟΥ».