AEK: Απορρίπτονται οι διακανονισμοί, «παιχνίδια» με Μπαρμπούνη

Οι περισσότεροι παίκτες απορρίπτουν τους διακανονισμούς χρεών που πρότεινε η ΑΕΚ, λόγω μεγάλης διάρκειας αποπληρωμής τους.

AEK: Απορρίπτονται οι διακανονισμοί, «παιχνίδια» με Μπαρμπούνη

Η ΑΕΚ με χαρακτηριστική καθυστέρηση έστειλε τις προτάσεις διακανονισμών το απόγευμα της Δευτέρας 10 Ιουλίου, σε κάποιους-όχι σε όλους- παίκτες που απορρίφθηκαν για δυο λόγους.

Λόγω της μεγάλης διάρκειας αποπληρωμής, κάποιοι διακανονισμοί φτάνουν ως το 2027(!), ενώ αυτοί που δέχονται να μην πάρουν τους τόκους, παρά μόνο το κεφάλαιο, θέλουν άμεση εξόφληση.

Κάποια mail μάλιστα, που στάλθηκαν σε δικηγόρους αναφέρουν ψευδώς «τα βρήκαμε με τον παίκτη σας» χωρίς να έχουν μιλήσει καν μαζί του, αλλά υπάρχει και θέμα φερεγγυότητας. Πολλοί από αυτούς τους παίκτες έχουν ξανακάνει διακανονισμό, πήραν την πρώτη δόση και μετά δεν ξαναείδαν το χρώμα του χρήματος. Υπάρχει μάλιστα βολεϊμπωλίστας που του χρωστούν χρήματα εδώ και 17 χρόνια!

Σαν να μην έφτανε αυτό, η ΑΕΚ δεν ασχολείται με την παραμονή των παικτών που είχαν συμφωνήσει να παίξουν την επόμενη περίοδο. Ο Λυκούργος Ρούσσης πήγε στον Φλοίσβο Παλαιού Φαλήρου, ο Απόστολος Πετσιάς προορίζεται για τον Φοίνικα Σύρου, ενώ ο Άκης Χατζηαντωνίου που ανέβασε την ομάδα και μίλησε με όλους τους παίκτες για τα χρέη μελετά προτάσεις από την Κύπρο. Ο ταλαντούχος εξάλλου Σπύρος Μπαρμπούνης έχει σπουδαία πρόταση από την Ορεστιάδα, θέλει όμως να πάει στον Μίλωνα και ο μάνατζερ του Θάνος Μιχαλόπουλος για δικούς του λόγους «χαλάει» τη μεταγραφή.

Στην Νέα Σμύρνη πιστεύουν ότι τους χρησιμοποιεί όπως και με τον Γιώργο Πετρέα, που είχε συμφωνήσει σε όλα με τον Μίλωνα, αλλά αμφότεροι τους κορόιδεψαν. Χρησιμοποίησαν την πρόταση για να πάρουν περισσότερα χρήματα από τον Παναθηναϊκό όπως και έγινε. Yπάρχει υπόνοια ότι ο μάνατζερ προορίζει τον Μπαρμπούνη για τη Σύρο και καθυστερεί εσκεμμένα...

Γι' αυτό ο Μίλωνας θα αποσύρει την πρόταση για τον Μπαρμπούνη (Ο Μιχαλόπουλος παζαρεύει για 1000 ευρώ) και θα πάρουν ξένο ακραίο...