Οι μεταγραφές της Πρι Λιγκ ανδρών - Τροχοπέδη ο ΠΑΣΑΠ και ο αθλητικός νόμος

Στο άκουσμα της αύξησης των ομάδων της Volley League από 10 σε 12, άνοιξε η όρεξη στην Pre League, με τον Ηρακλή, τον Άρη, τον Πανιώνιο, τον Φλοίσβο, τον ΟΦΗ και τον Κέρκη Σάμου να ανεβάζουν ταχύτητα.

Οι μεταγραφές της Πρι Λιγκ ανδρών - Τροχοπέδη ο ΠΑΣΑΠ και ο αθλητικός νόμος

Η κατάσταση είναι απογοητευτική, γιατί δεν υπάρχουν Έλληνες παίκτες κι αυτοί που απέμειναν ζητούν τεράστια ποσά για την κατηγορία. Ο ΠΑΣΑΠ έκλεισε τα σύνορα με το έτσι θέλω, τα μέλη του παίρνουν δυσανάλογα συμβόλαια σε σχέση με την αξία τους και παραμένουν στους αγωνιστικούς χώρους υπερήλικες αθλητές. Σαν να μη φτάνει αυτό ο αναπτυξιοκτόνος νόμος Αυγενάκη καταστρέφει τις ομάδες που παράγουν παίκτες και παίκτριες αφού μόλις γίνουν 18 χρόνων και μια ημέρα μένουν ελεύθεροι. Έτσι έχασαν για ένα 500άρικο δυο διεθνείς έφηβους ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης και ο Πανερυθραϊκός. Τους τρεις τους πήρε ο Μίλωνας.

Σε Volleyleague = 250 € X 5 ετη = 1.000 €

Αποζημίωση - μέχρι να γίνει 24 ετών (1000 Χ 6 = 6000 €)

Βέβαια το τοπίο είναι ακόμη θολό γιατί δεν είναι ξεκάθαρο αν θα παίξουν στη μεγάλη κατηγορία η ΑΕΚ και ο Φοίνικας Σύρου, τυπικά όμως μπορούν να αποχωρήσουν τον Σεπτέμβριο και να κάνουν άνω κάτω τις δυο κατηγορίες. Γιατί αν δεν κατέβουν, διεκδικούν την παραμονή τους ο ΟΦΗ και ο Αριστοτέλης, την άνοδο ο Κέρκης Σάμου και ο Φλοίσβος.

Ο Ηρακλής κινείται δυναμικά και ήδη έκλεισε την επτάδα του με τεχνικό δίδυμο Κνάπεκ-Θεοδώρου. Πασαδόρος θα είναι ο Ηλίας, λίμπερο ο Εφραμίδης Νικήτας, ακραίοι οι Εφραιμίδης Δημήτρης, Στέλιος Τζιουμάκας, Σδραυκάκης, διαγώνιος ο Κάιο, κεντρικοί Γκλάστοουν, Χήρας.

Ο Άρης με προπονητή τον Οικονομίδη έχει πασαδόρο τον Βλαχόπουλο, διαγώνιο τον Μπούτο, ακραίους Σωτηρίου, Κουτσονίκα και Πεντίδη κεντρικό.

Και ο Φλοίσβος είναι στο παιχνίδι ανόδου με κεντρικούς Ανδρεάδη, Μελέ, ακραίους Τόρες, Παναγιώτη Παπαδόπουλο, Λουκά και λίμπερο τον Γκούζντα.

Ο Πανιώνιος έχει τους Δρογκάρη πασαδόρο, Παλέντζα διαγώνιο, Γκενοφ, Στράτο, Χατζηνικολάου ακραίους, Δανιήλ, Μάμαλη κεντρικούς και λίμπερο τον Πλεμένο.

Ο Αριστοτέλης Σκύδρας θα φτιάξει ομάδα για να μείνει στην κατηγορία, αλλά περιμένει και τα νέα από ΑΕΚ, Φοίνικα Σύρου, ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης είναι αδύναμος, έχασε κι αυτός δυο διεθνείς Κοντοστάθη, Σουσουρίδη, ενώ ο Πανερυθραϊκός με τον νόμο Αυγενάκη έχασε τα λίμπερο της Εθνικής Φωλιά (Κέρκης Σάμου), Σουσούνη (Μίλωνα). Έχει κεντρικούς τους Τουρνάκη, Δορδοκίδη, Τασιάκο, πασαδόρο τον Δημητούδη

Ο Κέρκης έχει και διαγώνιο τον Αραούχο, πασαδόρο τον Κανελλόπουλο και τους Μαρσέλο, Αναγνώστου, λίμπερο τον Φωλιά.

Το Αίγιο με προπονητές τους Παναγιώτη Παπαδόπουλο, Παναγιώτη Ρουμελιώτη και πρόεδρο τον Νίκο Ηλιόπουλο πήρε ένα Βραζιλιάνο ακραίο και έναν Βραζιλιάνο διαγώνιο με στόχο να παίξει τουλάχιστον στα πλέι οφ ανόδου. Ακραίοι οι Βασιλάκος, Δασκαλόπουλος, Σαλαβασίλης, κεντρικοί Μαυραγάνης, Μούρτζης, Γεωργάτος, Χασάπης, πασαδόροι οι Λιβαθηνός, Πατρινός, λίμπερο οι Σύριος, Καραγεωργίου και διαγώνιος ο Πομώνης.

Ο ΟΦΗ πατάει σε δυο βάρκες μεταξύ Πρι Λιγκ και Volley League, κι αυτό είναι ανασταλτικός παράγοντας για να στήσει ομάδα, έχει ακραίο τον Ρουμελιωτάκη και κεντρικό τον Καρατζά.