H AEK θέλει τον Νταβιντ Κόβατς, γιό του Σλόμπονταν, αναβολή στις διαπραγματεύσεις για τα χρέη

Τον 24 χρονο Νταβιντ Κόβατς(1.99) γιό του προπονητή Σλόμπονταν Κόβατς θέλει η ΑΕΚ, που θα προχωρήσει σε διακανονισμούς χρεών την επόμενη εβδομάδα.

H AEK θέλει τον Νταβιντ Κόβατς, γιό του Σλόμπονταν, αναβολή στις διαπραγματεύσεις για τα χρέη

Ο διακανονισμός χρεών της ΑΕΚ έχει μείνει στάσιμος λόγω του ταξιδιού του Λευτέρη Αρχόντη στην Κίνα, επιστρέφει την ερχόμενη εβδομάδα και θα ξεκινήσουν οι προτάσεις προς τους παίκτες. Υπάρχει πάντως διαβεβαίωση οτι όλα θα ρυθμιστούν και η ομάδα θα παίξει στην Volley League.

O σχεδιασμός της ομάδας συνεχίζεται γίνονται προπονήσεις και ο Άκης Χατζηαντωνίου εκτός από τους έφηβους έχει στη διάθεση του τους Σπύρο Μπαρμπούνη, Λυκούργο Ρούση, Απόστολο Πετσιά, Παναγιώτη Μάρκου, Τάσο Κουτσομίτη, Αναστάσιο Σωνάκη.

Για ξένοι προορίζονται ο Μπέχαρντ Σονάρι από τις Μπαχάμες που έπαιξε στον Κύζικο Νέας Περάμου και την Κηφισιά και ο 27 χρονος Καναδός κεντρικός Χόμπερν Τζορτζ (2.02) που έπαιζε στην γαλλική Ρεν.

Το μεγάλο στοίχημα είναι ο ακραίος Νταβίντ Κόβατς (24, 1.99) γιός του πρώην παίκτη του Άρη και νυν προπονητή της Χάλκμπανκ Σλόμπονταν. Είχε πάει ως μεγάλο ταλέντο το 2018 στην ιταλική Καστελάν Ντε Γκρότε και επέστρεψε στην Σερβία όπου έπαιξε στην Νις , στην Σουμπότιτσα και στην Κραγκούγιεβιτς. Είχε αναδειχθεί κορυφαίος υποδοχέας του σερβικού πρωταθλήματος το 2021. Και ΜVB του Βαλκανικού Πρωταθλήματος στο πρωτάθλημα κάτω των 21.

ΑΕΚ

Πασαδόροι: Λυκούργος Ρούσης, Απόστολος Πετσιάς

Ακραίοι: Τάσος Κουτσομίτης, Σπύρος Μπαρμπούνης

Διαγώνιοι: Παναγιώτης Μάρκου

Κεντρικοί: Τζορτζ Χόμπερν (ΚΑΝ), Μπέχαρντ Σονάρι (ΜΠΑΧ)

Λίμπερο: Αναστάσιος Σωνάκης

Προπονητής: Άκης Χατζηαντωνίου