Επίσημο: Παραμένει στον Μίλωνα ο 40χρονος Γιορντάνοφ

Στον Μίλωνα συνεχίζει ο 40χρονος Μπόγιαν Γιορντάνοφ.

Επίσημο: Παραμένει στον Μίλωνα ο 40χρονος Γιορντάνοφ

Για έναν ακόμα χρονιά θα αγωνίζεται στον Μίλωνα ο Μπόγιαν Γιορντάνοφ. Η ομάδα της Νέας Σμύρνης γνωστοποίησε την ανανέωση συνεργασίας με τον 40χρονο διαγώνιο.

Η ανακοίνωση:

«Η διοίκηση του τμήματος βόλεϊ του Μίλωνα αναγνωρίζοντας τη μεγάλη συνεισφορά του Boyan Yordanov στη φετινή πολύ επιτυχημένη πορεία της αντρικής ομάδας του Μίλωνα, προχώρησε στην ανανέωση της συνεργασίας για μια ακόμη χρονιά.

Κατά τη διάρκεια της φετινής αθλητικής περιόδου, o αγαπημένος σε όλους μας αθλητής υπόδειγμα του Μίλωνα, άφησε το δικό του αποτύπωμα και συνεισέφερε τα μέγιστα μαζί με τους συναθλητές του ώστε η σεζόν που ολοκληρώθηκε να μένει ως μια ιδιαίτερα ξεχωριστή για το σύλλογο και συγκεκριμένα:
• Για την κατάκτηση της 4ης θέσης στο πρωτάθλημα της Volley League για πρώτη φορά και τη συμμετοχή στους ημιτελικούς του πρωταθλήματος.
• Για την πρόκριση και τη συμμετοχή σε Final Four της διοργάνωσης League Cup.
• Για την πρόκριση και τη συμμετοχή σε Final Four της διοργάνωσης Κυπέλλου.
• Για τη συμμετοχή της ομάδας βόλει του Μίλωνα σε Ευρωπαική διοργάνωση.

Ο “Bobi” εξακολουθεί να εμπνέει αγωνιστικά αλλά και με το χαρακτήρα και τη συμπεριφορά του γενιές αθλητών και φίλων του βόλει συνεχίζοντας να προσφέρει με την αξία και το ήθος του στο Ελληνικό βόλει ! Του ευχόμαστε υγεία και καλούς αγώνες για άλλη μια αγωνιστική περίοδο με γεμάτο κόσμο και νέα παιδιά στο γήπεδο όπως έγινε αυτή τη χρονιά.

Ο Boyan Yordanof, με την ευκαιρία της ανανέωσης της συνεργασίας, σε μια σύντομη δήλωσή του ανέφερε τα ακόλουθα: “Είμαι πολύ ευτυχισμένος που συνεχίζω την καριέρα μου για μια ακόμη χρονιά στο μέρος αυτό που το οποίο αποκαλώ σπίτι μου. Είμαι τυχερός που η καριέρα μου έχει μια τόσο μακρινή διαδρομή αλλά επίσης και γιατί νοιώθω μεγάλη παρακίνηση να δίνω τον καλύτερο εαυτό μου για την ομάδα μου και για τους ανθρώπους του Μίλωνα».