O Kαστελάνι στον Ολυμπιακό, Μιλίνκοβιτς, Νταραϊντού στην εθνική Αργεντινής

Ο Ντανιέλ Καστελάνι μπορεί πλέον να θεωρείται οριστικά προπονητής του Ολυμπιακού, αφού άλλαξε τη συνεργασία του με την εθνική Αργεντινής από full time σε part time.

O Kαστελάνι στον Ολυμπιακό, Μιλίνκοβιτς, Νταραϊντού στην εθνική Αργεντινής

Ξεπεράστηκε και το τελευταίο εμπόδιο για τον ερχομό του Κασταλένι στον Ολυμπιακό, αφού ο χορηγός της εθνικής βόλεϊ γυναικών Αργεντινής δέχθηκε τη μετατροπή του πενταετούς συμβολαίου του από full time σε part time. Το ίδιο ισχύει και για την εθνική ανδρών με τον Μέντες να έχει την εθνική ανδρών και την Γιαστρέμπσκι.

H Bίλμα Σάλας στην Μπεσίκτας

Μάλιστα ορίστηκαν και οι δυο συνεργάτες τους που έγραψαν ιστορία στο ελληνικό πρωτάθλημα. Βοηθός του Καστελάνι θα είναι ο Μάρκος Μιλίνκοβιτς που έπαιξε στον Ολυμπιακό και του Μέντες ο αριστερόχειρας Σαντιάγκο Νταραϊντού που αγωνίστηκε στην Ορεστιάδα, στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης και στην ΑΕΚ.

Βέβαια οι Αργεντίνοι κάπου τα μπέρδεψαν αφού αναφέρουν ότι ο Καστελάνι ανέλαβε την ομάδα γυναικών του Ολυμπιακού και όχι των ανδρών.

Στην εθνική Αργεντινής είναι η Νίζετιτς του Ολυμπιακού και η Μερκάδο του ΑΟ Θήρας.

Ο Μάρκο Μιλίνκοβιτς δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στην ομάδα της Εθνικής Αργεντινής, Las Panteras (πάνθηρες), με νέους στόχους, διαφορετική δουλειά από αυτό που γινόταν, πολύ κίνητρο. Με πολύ υψηλές προσδοκίες. Αυτή η κλήση να συνεργαστώ με τον Λας Παντέρας είναι πολύ ωραία, πολύ ονειρεμένη. Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι μέρος της νέας προσπάθειας. Το φόρτε μου ως παίκτης, ήταν η επίθεση, το σερβίς, το μπλοκ. Έχουμε πολλά κορίτσια με μεγάλη εμπειρία από το εξωτερικό και αυτό είναι καλό για την ομάδα.Υπάρχει μια πολύ νεανική ομάδα, γνωρίζοντας ότι είναι ένα έργο λίγων ετών, χωρίς να ξεχνάμε ότι έχουμε μεγάλους στόχους την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες και τους Παναμερικανικούς Αγώνες».

Η ομάδα άρχισε να εργάζεται στο Cenard και έκανε μια εβδομάδα προετοιμασίας στο Bariloche. Η πρώτη δραστηριότητα θα είναι μια σειρά αγώνων με την Κούβα από τις 10 έως τις 18 σε Κόρδοβα και Σάντα Φε.

ΠΗΓΗ: ole.com.ar