Του Τζουλιάνι η ομαδάρα που τη λένε Ολυμπιακάρα!

Απίστευτο βόλεϊ έπαιξε ο Ολυμπιακός του Τζουλιάνι στην Πυλαία, κέρδισε δια περιπάτου 3-0 τον ΠΑΟΚ, αλλά κανένας από τον «δικέφαλο» δεν παραδέχτηκε την ανωτερότητα του θρύλου, μίλησαν απλά για κακιά μέρα.

Του Τζουλιάνι η ομαδάρα που τη λένε Ολυμπιακάρα!

Όταν στον πιο κρίσιμο τελικό κερδίζεις στην έδρα του αντιπάλου σου, μπροστά σε 6000 οπαδούς του με 25-18, 25-16, 25-14, απλά είσαι η καλύτερη ομάδα και το αποδεικνύεις στο τερέν. Δεν έτυχε μια κακή μέρα του ηττημένου, απλά ο νικητής ήταν σαφώς καλύτερος.

ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός 0-3: Οι πανηγυρισμοί των «ερυθρόλευκων» μαζί με την κούπα (pics)

Ο Ολυμπιακός λοιπόν σε μια ονειρική χρονιά πήρε το Κύπελλο Κυπελλούχων με απίστευτη ανατροπή 4-1 στην έδρα του Παναθηναϊκού στον ημιτελικό και το πρωτάθλημα με 3-0 στην έδρα του ΠΑΟΚ. Και γύρισε ματς στον Ρέντη από 0-2 σε 3-2.

Ολυμπιακός: Στις 00.45 η αποστολή των πρωταθλητών στον Ρέντη

Το μυστικό είναι ότι φέτος την ομάδα την έστησε ο προπονητής του, ο Αλμπέρτο Τζουλιάνι, που ήπιε το πικρό ποτήρι την πρώτη χρονιά με μια αλαλούμ επτάδα, κατάλαβε το πρωτάθλημα στην Ελλάδα και έκανε τις κινήσεις του. Με αρχηγό σε αποδυτήρια και γήπεδο τον σπουδαίο Τράβιτσα, τον πλαισίωσε με τον εκρηκτικό Ιντάλγκο, τον καλύτερο Έλληνα ακραίο Κουμεντάκη, κράτησε τον Παγένγκ, πήρε τον παίκτη-μηχανή Στερν, ανέδειξε τον Τζιάβρα και έδωσε ρόλους σε Παπαγγελόπουλο, Λινάρδο.

Η διοίκηση του Ολυμπιακού χάρη στον Βαγγέλη Μαρινάκη ενίσχυσε την ομάδα το καλοκαίρι, με προσθήκες και κατά τη διάρκεια της χρονιάς, με τον Γκουσταβάο και έκανε όλες τις χάρες στον Τζουλιάνι, που τη δικαίωσε.

ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός 0-3: Πρωταθλήτρια η dream team του Τζουλιάνι με... 6-0 σετ!

Η ομάδα μένει όπως είναι πλην ελαχίστων αλλαγών και προστίθεται ο Δημήτρης Τζούριτς που θα παίζει μόνο στα κρίσιμα ματς, για να μην καταπονείται και η διοίκηση ψάχνει τρόπο να δηλώσει την ομάδα στον Τσάμπιονς Λιγκ.

Κακή εντύπωση προκάλεσαν οι δηλώσεις του ΠΑΟΚ, δεν παραδέχτηκαν την ανωτερότητα του Ολυμπιακού, απλά θεώρησαν ότι είχαν άσχημη βραδιά. Μα ο Ολυμπιακός τους ανάγκασε να παίξουν έτσι και να κάνουν αρνητικό ρεκόρ με 0 άσους από το σερβίς. Δεν ξανάγινε...

Ο ΠΑΟΚ πάντως χάρη στον Μιλενκόσκι έφτασε στα όρια του, με χαμηλότερο μπάτζετ. Κέρδισε το Κύπελλο και δυσκόλεψε τον Ολυμπιακό σε τρεις τελικούς, αλλά η ομάδα του Πειραιά ήταν σαφώς ανώτερη και το απέδειξε στην Πυλαία.