Τζουλιάνι: «Ελπίζω ότι οι διαιτητές δεν θα επηρεαστούν από τον κόσμο»

Ο Αλμπέρτο Τζουλιάνι παραχώρησε δηλώσεις ενόψει του τέταρτου τελικού της Volley League Ανδρών ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ

Τζουλιάνι: «Ελπίζω ότι οι διαιτητές δεν θα επηρεαστούν από τον κόσμο»

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται η ομάδα βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού, με στόχο την κατάκτηση του πρωταθλήματος της σεζόν 2022-23.

Οι Κυπελλούχοι Ευρώπης βρίσκονται μια «ανάσα» από τον τίτλο της Volley League, τον οποίο θέλουν να κατακτήσουν, την Παρασκευή (28/4), στον τέταρτο τελικό στην έδρα του ΠΑΟΚ.

Στις 19:15 (ΕΡΤ 3), ο Oλυμπιακός αντιμετωπίζει τους «ασπρόμαυρους» στην Πυλαία, για την τέταρτη τελική «μάχη», με στόχο το 3-1 στη σειρά και την κατάκτηση του 31ου πρωταθλήματος της ιστορίας του.

Υπενθυμίζεται, ότι οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν το 2-1 στη σειρά με ανατροπή, αφού στον πρόσφατο (25/4) τρίτο τελικό της διοργάνωσης στο κλειστό του Ρέντη, νίκησαν με 3-2 σετ (από 0-2) τον ΠΑΟΚ.

Ενόψει του αγώνα ο προπονητής των Πειραιωτών, Αλμπέρτο Τζουλιάνι δήλωσε: «Νιώθουμε έτοιμοι να δώσουμε τον τέταρτο τελικό. Στα προηγούμενα παιχνίδια, υπήρχε μεγάλη ισορροπία, για αυτό ελπίζω, ότι οι διαιτητές δεν θα εξαρτηθούν από τον κόσμο».