Γάτσης: «Πάμε στον Ρέντη για το μπρέικ»

Η νίκη στον αυριανό (24/4, 19.15) αγώνα με τον Ολυμπιακό στον Ρέντη είναι ο μοναδικός στόχος του ΠΑΟΚ, σύμφωνα με τον κεντρικό του «Δικεφάλου του Βορρά», Τάσο Γάτση.

Γάτσης: «Πάμε στον Ρέντη για το μπρέικ»

Ο ΠΑΟΚ έκανε το 1-1 στους τελικούς της Volley League Ανδρών με τον Ολυμπιακό, τον οποίο κέρδισε οριακά στο «PAOK Sports Arena» με 3-2 και πλέον τον αντιμετωπίζει για τρίτη φορά στη σειρά -και δεύτερη στον Ρέντη- την Τρίτη (24/4) στις 19.15 (τηλεοπτική μετάδοση από την ΕΡΤ 3).

Για το παιχνίδι μίλησε ο κεντρικός των «ασπρόμαυρων» Τάσος Γάτσης, ο οποίος σε δηλώσεις του στο PAOK24 τόνισε: «Κάναμε το 1-1 και η σειρά ξεκινάει επί της ουσίας από την αρχή. Ήταν ένα παιχνίδι με μεγάλη ένταση. Μπήκαμε δυναμικά, καταφέραμε να ισοφαρίσουμε τη σειρά. Παίξαμε καλά, ευελπιστούμε ότι θα συνεχίσουμε να έχουμε ανάλογες εμφανίσεις. Άλλωστε, στόχος μας είναι να πάμε στο Ρέντη για να κάνουμε το μπρέικ».

Όσον αφορά το πώς έζησαν οι παίκτες του ΠΑΟΚ τον δεύτερο τελικό, είπε: «Ήταν πολύ έντονα συναισθήματα. Πρώτη φορά γέμισε τόσο πολύ το γήπεδο τη φετινή σεζόν. Είναι σημαντικό ο κόσμος να είναι δίπλα μας και εννοείται ότι θέλουμε ανάλογη ατμόσφαιρα και την Παρασκευή στον τέταρτο τελικό, αλλά και να είναι πάντοτε στο πλευρό της ομάδας».