ΠΑΟΚ: Κοκκινάκης ως το 2024, ακολουθεί ο Μιλενκόσκι

Με την ανανέωση του συμβολαίου του Μένιου Κοκκινάκη ξεκίνησε ο σχεδιασμός του νέου ΠΑΟΚ και θα ακολουθήσει ο Γιόσκο Μιλενκόσκι.

ΠΑΟΚ: Κοκκινάκης ως το 2024, ακολουθεί ο Μιλενκόσκι

Ο Μένιος Κοκκινάκης παραμένει στη Θεσσαλονίκη και στον ΠΑΟΚ για μια ακόμη χρονιά, αφού είναι πολύ κοντά στην υπογραφή του νέου συμβολαίου του, μετά και τις καλές εμφανίσεις της εφετινής περιόδου.

Η διοίκηση του ΠΑΟΚ είναι ευχαριστημένη και με τον Βορειομακεδόνα προπονητή Γιόσκο Μιλενκόσκι, αφού με μπάτζετ σαφώς κατώτερα του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού κατέκτησε το Κύπελλο με νίκες επί των αιωνίων και απέκλεισε τον Παναθηναϊκό από τους ημιτελικούς.

Η ανανέωση της συνεργασίας τους θα γίνει μετά τους τελικούς για να σχεδιάσει την ομάδα όπως θέλει, ασχέτως των αποτελεσμάτων κόντρα στον Ολυμπιακό. Ο ΠΑΟΚ παίζει αύριο το τελευταίο χαρτί του, στον δεύτερο τελικό όπου αναμένεται δεκαπλάσιος κόσμος από αυτούς που παρακολούθησαν τον πρώτο τελικό στον Ρέντη. Αν ο «δικέφαλος» χάσει δεύτερη φορά από τον Ολυμπιακό, δύσκολα θα ανατρέψει τη σειρά, γι' αυτό και το ματς του Σαββάτου είναι το πιο σημαντικό της χρονιάς.

Ο Μιλενκόσκι θα έχει στη διάθεση του τον Βαν Ντε Ντρις που θα παίξει ακόμη και με ένεση, μετά τον τραυματισμό στα πλευρά στον πρώτο τελικό, όταν χτύπησε μετά από προσπάθεια άμυνας.