Τζουλιάνι: «Η ομάδα είναι κουρασμένη, αλλά φτιαγμένη για να κερδίζει»

Ο Αλμπέρτο Τζουλιάνι θεωρεί ότι η ομάδα του είναι έτοιμη για τους τελικούς της Volley League ανδρών.

Τζουλιάνι: «Η ομάδα είναι κουρασμένη, αλλά φτιαγμένη για να κερδίζει»

O προπονητής του Ολυμπιακού Αλμπέρτο Τζουλιάνι δήλωσε: «Καταφέραμε και νικήσαμε τον Μίλωνα, κάτι που είναι σημαντικό για εμάς. Αισθανόμαστε πολύ κουρασμένοι, όλη η ομάδα είναι κουρασμένη, αλλά πρέπει να περιμένουμε τον επόμενο αγώνα ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός για να δούμε πώς θα φτιάξουμε το πρόγραμμα στη συνέχεια. Προτιμώ να παίζω τα παιχνίδια που είναι στο καλεντάρι, από τη στιγμή που προηγούνται οι τελικοί του League Cup και μετά του πρωταθλήματος.

Η ομάδα μας είναι φτιαγμένη να παίζει αυτά τα παιχνίδια και να τα κερδίζει. Είναι χτισμένη να παίξει αυτούς τους τελικούς τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο, οπότε πρέπει να παίξουμε πολύ δυνατά, γιατί οι αντίπαλοί μας είναι πολύ καλοί αυτή τη περίοδο. Ο Κουμεντάκης πιστεύω θα είναι έτοιμος, για τον Τζιάβρα θα περιμένουμε».

Ο Ανέστης Δαλακούρας πρόσθεσε: «Ήταν ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς, καθώς προερχόμασταν από την ήττα στον τελικό του Κυπέλλου. Σίγουρα, μας έχει επηρεάσει, αλλά θέλαμε να δείξουμε ότι είμαστε εδώ, συνεχίζουμε, προσπαθούμε, παλεύουμε και η εμφάνιση αυτή έδειξε, ότι έρχονται τα καλύτερα για την ομάδα μας. Σήμερα, έπαιξα σε μια διαφορετική θέση, δεν είναι η πρώτη φορά, όπου χρειαστεί ελπίζω να μπορώ να βοηθήσω και πιστεύω πως το έκανα καλά. Ήμασταν καλοί στο σέρβις και πήραμε διαφορές, στο τέλος μας πίεσαν λίγο, αλλά η εμπειρία μας και κάποιες καλές κινήσεις παικτών, μας έδωσε τη νίκη».