Μιλενκόσκι: «Πρέπει να σταματήσουμε στα play off τον Παναθηναϊκό»

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ Γιόσκο Μιλενκόσκι μίλησε για τη νίκη της ομάδας του επί του Ολυμπιακού, αλλά και τις «μάχες» ενόψει των play off με τον Παναθηναϊκό

Μιλενκόσκι: «Πρέπει να σταματήσουμε στα play off τον Παναθηναϊκό»

Ο Γιόσκο Μιλενκόσκι, μετά την επικράτηση του ΠΑΟΚ κόντρα στον Ολυμπιακό, αρχικά συνεχάρη τους «ερυθρόλευκους» για την κατάκτηση του CEV Challenge Cup και στη συνέχεια αφιέρωσε τη νίκη στο κόσμο που βρέθηκε στο κλειστό της Πυλαίας.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο προπονητής των Θεσσαλονικέων:

«Θέλουμε να αφιερώσουμε τη νίκη στον κόσμο που βρέθηκε σήμερα στο γήπεδο».

Για την επιλογή του να παίξει με τους βασικούς παίκτες: «Αρχικά, πρέπει να συγχαρούμε τον Ολυμπιακό για την κατάκτηση του CEV Challege Cup, είναι μεγάλο επίτευγμα, ειδικότερα για μία ελληνική ομάδα.

Είχαμε πολύ καιρό να παίξουμε και γι' αυτό επιλέξαμε να αγωνιστούμε με τους βασικούς, σε αντίθεση με τον Ολυμπιακό ο οποίος είχε τον τελικό του CEV Challenge Cup και επέλεξε να αγωνιστεί με rotation».

Για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος είναι ο αντίπαλός του ΠΑΟΚ στα play off: «Εμείς προετοιμαζόμαστε για τα play off. Την Τετάρτη θα παίξουμε με τον Παναθηναϊκό, ο οποίος είναι εξίσου μία πολύ καλή ομάδα. Πρέπει να τους σταματήσουμε!».