Άθλος Ορεστιάδας: Αναλαμβάνει προπονητής ο Γιάννης Λάιος

Ο πολύπειρος Γιάννης Λάιος θα διαδεχθεί τον Θοδωρή Χουσίδη στην τεχνική ηγεσία του Άθλου Ορεστιάδας.

Άθλος Ορεστιάδας: Αναλαμβάνει προπονητής ο Γιάννης Λάιος

Αλλαγή σκυτάλης προέκυψε στον Άθλο Ορεστιάδας, σε ό,τι έχει να κάνει με την τεχνική ηγεσία της ομάδας. Το πρωί της Τετάρτης (8/3) η διοίκηση του συλλόγου ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας της με τον Θοδωρή Χουσίδη, ο οποίος αποχώρησε λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.

Οι Θρακιώτες, πάντως, δεν άργησαν να βρουν τον αντικαταστάτη του, καθώς ασφαλείς πληροφορίες θέλουν τους ιθύνοντες του Άθλου να έχουν ήδη συμφωνήσει με τον Γιάννη Λάιο. Ο 72χρονος πλέον προπονητής φέρεται να είπε το «ναι» στην ομάδα της Ορεστιάδας, την οποία θα οδηγήσει στο υπόλοιπο της Volley League Ανδρών.

Ο Λάιος είναι ιδιαίτερα γνωστός στο ελληνικό κοινό από την προπονητική του θητεία στον Ολυμπιακό, με τον οποίο κατέκτησε 5 πρωταθλήματα (1987, 1988, 1990, 1991 και 1992), 3 Κύπελλα και το Κύπελλο Κυπελλούχων Ευρώπης (1996). Διετέλεσε επίσης προπονητής στις Εθνικές Ανδρών και Γυναικών, στον Πανελλήνιο αλλά και στον Παναθηναϊκό.

Τον περασμένο Ιανουάριο είχε ανακοινωθεί από τον Αριστοτέλη Σκύδρας, ωστόσο η συνεργασία τους δεν έμελλε να κρατήσει πολύ, καθώς ο Λάιος δεν κοουτσάρισε την ομάδα σε κάποιο επίσημο ματς, μένοντας στον πάγκο μόνο για λίγες προπονήσεις.