O Kομητούδης στον Ολυμπιακό, ο Πετσιάς στον Πήγασο

O Δημήτρης Κομητούδης (26, 1. 94) θα φορέσει ως το τέλος της περιόδου τη φανέλα του Ολυμπιακού και τη θέση του στον Πήγασο Πολίχνης θα πάρει ο Απόστολος Πετσιάς.

O Kομητούδης στον Ολυμπιακό, ο Πετσιάς στον Πήγασο

Ο Κομητούδης ξεκίνησε την καριέρα του στον ΑΟ Σερρών, παραμένοντας εκεί μέχρι το 2012, οπότε και μετακόμισε στον Αίαντα Ευόσμου. Το 2014, ο αθλητής πήρε μεταγραφή για τον Πήγασο Πολίχνης, όπου και παρέμεινε για τρεις αγωνιστικές χρονιές, μέχρι το 2017, χρονιά «ορόσημο» για την καριέρα του, αφού αγωνίστηκε στο εξωτερικό για λογαριασμό της γαλλικής Mende Volley Lozere.

Tοντάι στον Ολυμπιακό, 7 μεταγραφές ο Ηλυσιακός, Αργυρίου στον Μιλωνα

Ένα χρόνο μετά, το 2018, επέστρεψε στην Ελλάδα, προκειμένου να αγωνιστεί με τη φανέλα του ΟΦΗ και συνέχισε στον Πήγασο Πολίχνης, στον ΠΑΟΚ και ξανά στον Πήγασο. Κατά τη γνώμη μας είναι εκ των κορυφαίων Ελλήνων πασαδόρων και θα κάνει δίδυμο με τον Ντράγκαν Τράβιτσα. Η έλευση του θα επιτρέψει στον Αλμπέρτο Τζουλιάνι να κάνει διπλή αλλαγή πασαδόρου-διαγώνιου, με Ζουπάνι-Στερν. Ο Κομητούδης έπαιξε στην Εθνική ανδρών στους Μεσογειακούς Αγώνες, αλλά μετά ο Ντάντε προτίμησε τους Κασαμπαλή-Γαλιώτο.

O Πήγασος Πολίχνης πήρε «πληρωμένο» τον ταλαντούχο Απόστολο Πετσιά, που θα κάνει δίδυμο με τον έμπειρο Κώστα Προύσαλη, που έμεινε ελεύθερος από τον Αριστοτέλη Σκύδρας. Ο Κομητούδης θα μείνει στον Ολυμπιακό ως το τέλος της περιόδου, αλλά δεν αποκλείεται να συνεχίσει και τη νέα χρονιά αν ικανοποιήσει τον Αλμπέρτο Τζουλιάνι.