Χουσίδης: «Φάνηκε το βάθος πάγκου και το μέγεθος του Ολυμπιακού»

Δίκαιο χαρακτήρισε το αποτέλεσμα υπέρ του Ολυμπιακού ο τεχνικός του Άθλου Ορεστιάδας, Θοδωρής Χουσίδης, ο οποίος πάντως έμεινε ευχαριστημένος από τη μαχητικότητα των παικτών του στον αγώνα του Ρέντη.

Χουσίδης: «Φάνηκε το βάθος πάγκου και το μέγεθος του Ολυμπιακού»

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Θοδωρή Χουσίδη για την εμφάνιση του Άθλου Ορεστιάδας στον εκτός έδρας αγώνα με τον Ολυμπιακό:

«Σεβόμενοι την ιστορία και τη θέση που έχει ο Ολυμπιακός στη βαθμολογία του πρωταθλήματος παλέψαμε τον αγώνα όσο μπορούσαμε Παίξαμε στα ίσια αλλά το βάθος του πάγκου του Ολυμπιακού και το μέγεθος του φάνηκε στο γήπεδο. Δίκαιο το αποτέλεσμα με 3-1 υπέρ του Ολυμπιακού.

Ο αγώνας κρίθηκε στο πολύ καλό σερβίς του Ολυμπιακού που από ένα σημείο και μετά δε μπορέσαμε να το αντιμετωπίσουμε. Εμείς κυνηγάμε το στόχο μας που είναι η γρήγορη παραμονή στην κατηγορία. Με τέτοιες εμφανίσεις θα τον πετύχουμε, αυτό είδα σήμερα και αυτό εύχομαι».

Ο ακραίος του Άθλου Ορεστιάδας, Δημήτρης Ριζόπουλος, δήλωσε: «Είχαμε ένα κενό 15 ημερών λόγω του Λιγκ Καπ αλλά πλέον μπήκαμε σε μία δύσκολη εβδομάδα με δύο αγώνες πρωταθλήματος και αγώνα Κυπέλλου.

Παρόλα αυτά βγάλαμε χαρακτήρα στο γήπεδο, ήμασταν ανταγωνιστικοί, πιέσαμε όσο μπορούσαμε τον Ολυμπιακό και αυτό φάνηκε από τη νευρικότητα που έβγαλε στο γήπεδο. Είμαστε ευχαριστημένοι από την απόδοση μας και πλέον κοιτάμε τον αγώνα κυπέλλου απέναντι στην ΑΕΚ την Τετάρτη».