Τζουλιάνι: «Το σημαντικότερο ήταν ότι αντιδράσαμε» - Παπαγγελόπουλος: «Όλοι ετοιμοπόλεμοι» (vid)

Στην κόπωση που υπήρχε μετά το ταξίδι στη Ρουμανία για το Challenge Cup στάθηκαν οι Αλμπέρτο Τζουλιάνι και Νίκος Παπαγγελόπουλος, μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί του Άθλου Ορεστιάδας για τη 12η αγωνιστική της Volley League Ανδρών.

Τζουλιάνι: «Το σημαντικότερο ήταν ότι αντιδράσαμε» - Παπαγγελόπουλος: «Όλοι ετοιμοπόλεμοι» (vid)

Η δεδομένη κόπωση που υπήρχε μετά το ταξίδι στο Βουκουρέστι για τον επαναληπτικό αγώνα κόντρα στη Στεάουα για το Challenge Cup, φάνηκε στο δευτεριάτικο (30/1) παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Άθλο Ορεστιάδας, όπως τόνισε μετά το ματς και ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων» Αλμπέρτο Τζουλιάνι:

«Το σημαντικότερο είναι, ότι αντιδράσαμε και βελτιωθήκαμε στην άμυνα, από το μπρέικ πόιντ των αντιπάλων. Παίξαμε καλύτερα σε αυτό τον τομέα και αυτό ήταν που βελτίωσε το παιχνίδι μας, δεν θέλω να πω δικαιολογίες, αλλά ύστερα από ένα μεγάλο παιχνίδι και ένα κουραστικό ταξίδι, είναι εύκολο να χάσεις τη συγκέντρωση σου και να χάσεις την υψηλή απόδοση σου. Αυτό που κρατάμε, είναι ότι πήραμε τρεις βαθμούς, που τους θέλαμε πάρα πολύ για τη συνέχεια στο πρωτάθλημα».

Από πλευράς παικτών μίλησε ο κεντρικός του Ολυμπιακού, Νίκος Παπαγγελόπουλος, ο οποίος επισήμανε: «Θεωρώ, ότι δεν είχαμε πολύ χρόνο να προετοιμαστούμε για αυτό το παιχνίδι, διότι ερχόμαστε από πολύ δύσκολη εβδομάδα, με ταξίδια. Προετοιμαστήκαμε λίγο για αυτό το παιχνίδι, όμως είδαμε ότι είναι όλοι οι παίκτες άμεσα διαθέσιμοι και ετοιμοπόλεμοι.

Δείξαμε το καλό μας πρόσωπο ανά διαστήματα, η Ορεστιάδα μας κόντραρε πάρα πολύ σε κάποια σημεία. Έχουμε έναν τρόπο, με τη δουλειά που κάνουμε κάθε μέρα στην προπόνηση, να αντιμετωπίζουμε τέτοιες καταστάσεις. Όλοι έχουμε εγωισμό μέσα μας, πάθος, το φτιάχνουμε αυτό κάθε μέρα στην προπόνηση, στα αποδυτήρια μεταξύ μας, οπότε αυτό βγαίνει αυτόματα».