Το δράμα του Τζουλιάνι και το video wall στον Ρέντη

Στις 2:30 τα ξημερώματα ήρθε ο Αλμπέρτο Τζουλιάνι στην Ελλάδα και θα κοουτσάρει το βράδι το ματς με τον Φοίνικα Σύρου ΟΝΕΧ. 

Το δράμα του Τζουλιάνι και το video wall στον Ρέντη

Μετά το ματς με τον Φοίνικα Σύρου στις Κυκλάδες, ο προπονητής του Ολυμπιακού Αλμπέρτο Τζουλιάνι έφυγε εσπευσμένα για την Ιταλία γιατί ο πατέρας της γυναίκας του ήταν στα τελευταία του.

Τελικά επέστρεψε ξημερώματα Σαββάτου στις 2:30 πμ όπως ήταν προγραμματισμένο, πήγε στην πρωϊνή προπόνηση και θα κοουτσάρει το βράδι τον Ολυμπιακό στο δύσκολο ματς με τον Φοίνικα. Ο φιλοξενούμενος είχε κερδίσει 3-1 στο νησί και ο Ολυμπιακός πρέπει να πάρει 4 σετ (3-0 ή 3-1 και το χρυσό σετ) για να προκριθεί στον τελικό όπου λογικά θα είναι ο Παναθηναϊκός (3-0 τον Μίλωνα). Βέβαια οι μεγάλοι στόχοι του Ολυμπιακού είναι το πρωτάθλημα και το Τσάλεντζ Καπ, όπου εκτός απροόπτου θα παίξει με τον Παναθηναϊκό στους ημιτελικούς. Το Λιγκ Καπ είναι ο τρίτος στόχος στην Ελλάδα.

Για την ιστορία ο πεθερός του Τζουλιάνι πέθανε το πρωί του Σαββάτου, η κηδεία θα γίνει την Δευτέρα, χωρίς τον προπονητή του Ολυμπιακού, γιατί θα πάει με την ομάδα στο Βουκουρέστι για την ρεβάνς του 3-1 με την Στεάουα. Όσον αφορά την εθνική Τουρκίας ο Τζουλιάνι έχει συμφωνήσει προφορικά (με συνεργάτη τον Αντώνη Βουρδέρη), αλλά πρέπει να πάει στην Κωνσταντινούπολη για τις λεπτομέρειες και τις υπογραφές συμβολαίου.

Στο ματς αποψινό (9:30 μμ) με τον Φοίνικα Σύρου ο Ολυμπιακός πρωτοπορεί τοποθέτησε video wall απέναντι από την εξέδρα και όπως στα ευρωπαϊκά και τα παγκόσμια πρωταθλήματα θα προβάλλονται τα βίντεο ρέφερι, προκειμένου να έχουν εικόνα και οι θεατές.

ΥΓ: Ομάδα που διαλύθηκε ζητάει λεφτά από δυο νεαρές παίκτριες για να τις αφήσει ελεύθερες. Ντροπή, προσεχώς και ονόματα.

ΥΓ 2: Κυοφορείται μεταγραφή που θα αλλάξει τα δεδομένα στα πλέι άουτ ανδρών.