O κεντροδιαγώνιος Μαξίμ Σκρέντου για ΠΑΟΚ

Ο μάνατζερ των Ούντριτς, Κουκλίνσκι πρότεινε τον Λευκορώσο Μαξίμ Σκρέντου στον ΠΑΟΚ

O κεντροδιαγώνιος Μαξίμ Σκρέντου για ΠΑΟΚ

Στον ΠΑΟΚ ξεκίνησαν προσπάθεια ανασύνταξης της ομάδας, αφού η δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα είναι εφικτή, αφού ο Παναθηναϊκός που ισοβαθμεί μαζί του έχει εκτός έδρας τον Ολυμπιακό και τον Φοίνικα, σε αντίθεση με τον «δικέφαλο» που τους έχει στην Πυλαία.

Ο Κόστα είναι εμφανές ότι δεν μπορεί να παίξει λόγω τραυματισμού, ο Ουόλς δεν τον εμπιστεύεται γι αυτο με τον Παναθηναϊκό έπαιζε συνέχεια από τις άκρες και αναζητείται αντικαταστάτης του. Ο μάνατζερ των Λευκορώσων Κουκλίνσκι, Ούντριτς που έπαιξαν πέρυσι στον ΠΑΟΚ πρότεινε τον Μαξίμ Σκρέντου που είναι δύο παίκτες στη συσκευασία τους ενός. Κι αυτό γιατί ο υψηλόσωμος Λευκορώσος (2.07) παίζει στην εθνική ως διαγώνιος και σε σύλλογο ως κεντρικός και είναι μόλις 25 χρονών.

Ο Σκρέντου αναμένεται τις επόμενες ημέρες στη Θεσσαλονίκη και αν είναι υγιής θα αποκτηθεί στις θέση του Κόστα, ενώ αναζητούν και έναν ακραίο που θα έχει έφεση στην επίθεση για να μοιράζεται τις μπαλιές με τον Βαν Ντε Ντρις και τον Ράπτη. Είναι βέβαια δύσκολο να βρεθεί αυτή την εποχή και δεν αποκλείεται ο ΠΑΟΚ να συνεχίσει με τον Γιόρνα. Αναζητείται πάντως ένας ηγέτης, γιατί ναι μεν ο Κοκκινάκης ανεβάζει την ομάδα, αλλά είναι λίμπερο και δεν εκδηλώνει επιθέσεις. Δεν αποκλείεται όμως να παίξει διαγώνιος αντί του Βαν Ντε Ντρις και να αποκτηθεί κλασικός κεντρικός, αφού ο Σκρέντου παίζει στην Εθνική και στην Beijing BAIC Motor διαγώνιος.

O Σκρέντου έπαιζε στην Beijing BAIC Motor, με την οποία κατέκτησε το πρωτάθλημα Κίνας και είναι ελεύθερος. Ξεκίνησε από τη λευκορωσική Μάρκο, συνέχισε στη Σαχτάρ Σόλιγκορσκ και στη συνέχεια πήγε στη ρωσική. Την περίοδο 2019-21 μάλιστα αναδείχθηκε δυο φορές κορυφαίος κεντρικός μπλοκέρ και μια καλύτερος επιθετικός της Λευκορωσίας. Κατέκτησε μάλιστα 3 πρωταθλήματα, 3 κύπελλα και 3 Σούπερ Καπ στη χώρα του.