Τι λένε στον Πειραιά και στη Θύρα-7 για τον Φιλίποφ

Τη θυμηδία των οπαδών του Ολυμπιακού και της Θύρας-7 προκάλεσε η πρόσφατη συνέντευξη του Ντίμα Φιλίποφ, στο sdna , οποία βρίθει ανακριβειών και προσπαθεί με κάθε τρόπο να αποποιηθεί τη σχέση του με τους οργανωμένους, προς τέρψη των φίλων  του ΠΑΟΚ.

Τι λένε στον Πειραιά και στη Θύρα-7 για τον Φιλίποφ

Στον Πειραιά έλεγαν ότι όχι μόνο διατηρούσε σχέσεις με τη Θύρα-7, αλλά έψαχνε και τι τατούαζ να χτυπήσει για να διατρανώσει την πίστη του, ενώ ζητούσε και τη συνδρομή των οργανωμένων για να κρατήσει το νούμερο 7, κάθε φορά που το διεκδικούσε κάποιος νέος παίκτης στον Ολυμπιακό.

Έχει πάρει από τους συνδέσμους της Θύρας-7 ένα σωρό μπλουζάκια. Και στην Εθνική ήθελε το «7», αλλά εκεί δεν μπορούσαμε να επέμβουμε και το κράτησε ο Πετρέας, γι αυτό πήρε το «5».

Ο πατέρας του εξάλλου έκανε καριέρα στον Παναθηναϊκό με το νούμερο «3», ενώ στην ΑΕΚ έπαιξε μόλις μια χρονιά με το «7».

Παρακολουθούσε τα ματς του ποδοσφαίρου από τη Θύρα-7(φωτό με την Μπάγερν Μονάχου 16/9/2015), σκαρφάλωνε στα κάγκελα και μας αφιέρωνε τις κούπες, ενώ πήγε με το Κύπελλο στην εκπομπή του Τσουκαλά και πήρε μάλιστα πήρε αυτοβούλως τηλέφωνο για να κάνει παρέμβαση.

Και καταλήγουν ότι δεν θα τους απασχολούσε οποιοσδήποτε αθλητής πήγαινε στον ΠΑΟΚ, το έχουν αποδείξει και στο παρελθόν, αλλά κάποιος που πουλάει επί χρόνια οπαδιλίκι δεν δικαιούται να φιλοξενείται στη σουίτα του Σαββίδη στην Τούμπα και να λέει "δεν μετανιώνω , θα το ξανάκανα".