Ολυμπιακός: Με το βλέμμα στο Μίλωνα

Η ομάδα βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού θα αντιμετωπίσει εντός έδρας τον Μίλωνα την Παρασκευή (6/1, 18:00).

Ολυμπιακός: Με το βλέμμα στο Μίλωνα

Στη «μάχη» του πρωταθλήματος επιστρέφει, μετά τη διακοπή λόγω των εορτών των Χριστουγέννων, η ομάδα βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού. Την Παρασκευή (6/1) στις 18:00 (YouTube/ESAP TV), ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Μίλωνα στο κλειστό του Ρέντη «Μ. Μερκούρη», για τη 10η αγωνιστική της Volley League, με στόχο ένα ξεκίνημα με το «δεξί» στο 2023.

Στην έναρξη του δεύτερου γύρου του πρωταθλήματος, οι «ερυθρόλευκοι», που προέρχονται από τη νίκη (3-1) επί του ΠΑΟΚ στις 21/12, για την 9η «στροφή», αγωνίζονται και πάλι στην έδρα τους, αυτή τη φορά με αντίπαλο την ομάδα της Νέας Σμύρνης, την οποία θέλουν να κερδίσουν, προκειμένου να παραμείνουν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Ενόψει του αγώνα ο Αλμπέρτο Τζουλιάνι δήλωσε: «Ξέρουμε και έχω εξηγήσει στους παίκτες μου όλους τους κινδύνους που κρύβει αυτό το παιχνίδι. Πρώτα από όλα, επειδή παίζουμε κόντρα σε μια δυνατή ομάδα. Και επίσης, επειδή προερχόμαστε από τη διακοπή λόγω των εορτών και πρέπει να επιστρέψουμε με τη σωστή συγκέντρωση».

Από την πλευρά του ο Άλεν Παγένκ σχολίασε: «Είναι το ξεκίνημα του δεύτερου γύρου του πρωταθλήματος, απέναντι στον Μίλωνα, μια πολύ καλή ομάδα που παίζει ολοένα και καλύτερα. Για αυτό, πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να πιέσουμε από το σερβίς, να κάνουμε το παιχνίδι μας, αυτό που ξέρουμε και να κερδίσουμε».