Δεληκώστας: «Ξέρουμε με ποιον παίζουμε, θα πάρουμε ρίσκο κόντρα στον Ολυμπιακό»

Ο ΟΦΗ θα υποδεχθεί τον πρωτοπόρο και φορμαρισμένο Ολυμπιακό σε ένα ακόμα ενδιαφέρον ματς της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Volley League Ανδρών. Τι δήλωσε για το ματς ο κόουτς της κρητικής ομάδας Κώστας Δεληκώστας.

Δεληκώστας: «Ξέρουμε με ποιον παίζουμε, θα πάρουμε ρίσκο κόντρα στον Ολυμπιακό»

Ο ΟΦΗ έχει μία νίκη σε 7 αγώνες και με 3 βαθμούς ισοβαθμεί με τον Αριστοτέλη στην τελευταία θέση της βαθμολογίας. Σχολιάζοντας το καθ' όλα δύσκολο παιχνίδι, ο προπονητής των «ασπρόμαυρων» του Ηρακλείου, Κώστας Δεληκώστας, δήλωσε:

«Ξέρουμε με ποιον παίζουμε. Ο Ολυμπιακός είναι σε εξαιρετική κατάσταση, ενώ εμείς προερχόμαστε απο μια πολύ κακή ήττα στην Ορεστιάδα. Για να μπορέσουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί, θα πρέπει να βελτιωθούμε πολύ, σε διάφορους τομείς του παιχνιδιού.

Θα παίξουμε με ρίσκο κόντρα στον Ολυμπιακό. Γνωρίζουμε, ότι η έκβαση του αγώνα, θα κριθεί σε μεγάλο βαθμό, απο την απόδοση του Ολυμπιακού».

Για την κατάσταση στον ΟΦΗ, ο οποίος έμεινε πίσω στην βαθμολογία, μετά την ήττα στην Ορεστιάδα, ο τεχνικός της κρητικής ομάδας τόνισε: «Είμαστε σε δύσκολη θέση και χρειαζόμαστε βαθμούς. Δεν το κρύβω ότι η σκέψη μας είναι και στο παιχνίδι της επόμενης Τετάρτης στην Πολίχνη, το οποίο είναι πολύ σημαντικό για μας».