Ο Γιορντάνοφ κατακεραυνώνει τον Τόνεφ

Πόλεμος ξέσπασε ανάμεσα στον πρώην παίκτη του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού Ντίμο Τόνεφ, νυν στελέχους της βουλγαρικής ομοσπονδίας και του Μπόμπι Γιορντάνοφ

Ο Γιορντάνοφ κατακεραυνώνει τον Τόνεφ

Πόλεμος ξέσπασε ανάμεσα στον πρώην παίκτη του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού Ντίμο Τόνεφ, νυν στελέχους της βουλγαρικής ομοσπονδίας και του Μπόμπι Γιορντάνοφ

Ο Τόνεφ όταν αποκλείσθηκε ο Γιορντάνοφ λόγω τραυματισμού ξέσπασε «Κάθε φορά ο Γιορντάνοφ έρχεται στην Εθνική και λίγο πριν αρχίσει η διοργάνωση αποχωρεί, αφού στο μεταξύ έχει βρει ομάδα στο εξωτερικό»

Η απάντηση του παίκτη του Παναθηναϊκού ήταν εξίσου δηλητηριώδης “ Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω πώς πριν από ένα μεγάλο πρωτάθλημα που φιλοξενούμε, να δημιουργούνται σκάνδαλα, από ανθρώπους που λένε ότι τους ενδιαφέρει το βουλγαρικό βόλεϊ!
Κύριε Τονεφ, τα τελευταία 10 χρόνια δεν έχω παίξει κανένα επίσημο αγώνα για τη Βουλγαρία, οπότε δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω την εθνική ομάδα για να υπογράψω συμβόλαιο στο εξωτερικό, και παίζω για πάνω από 10 χρόνια έξω από τη χώρα μας. Δεν έχω πρόβλημα να βρούμε ομάδες! Γεγονός!

Κύριε Τονεφ, είχα μια προσφορά από τον Παναθηναϊκό για την επερχόμενη σεζόν πριν μπω στην εθνική ομάδα αυτό το καλοκαίρι! Γεγονός!

Κύριε Τονεφ, τη δεκαετία του 2014, όταν ο Πλάμεν Κονσταντίνοφ με κάλεσε για το παγκόσμιο κύπελλο στην Πολωνία, είχα μια τεράστια επιθυμία να πάρω μέρος, αλλά είχα ένα σχίσιμο 50 % συνδέσμου και μια ρήξη ωμοπλάτη στον ώμο, Γι ' αυτό έκανα εγχείρηση. Και δεν έπαιζα σχεδόν ένα χρόνο βόλεϊ! Γεγονός!

Κύριε Τονεφ, για μένα ήταν ένα όνειρο από ένα παιδί να είναι μέρος της εθνικής ομάδας της Βουλγαρίας και πάντα έχω δώσει τα καλύτερα μου! Ήθελα πραγματικά να τελειώσω την καριέρα μου στην εθνική ομάδα, αλλά δυστυχώς για μένα στο Belmeken, έσκισα το πίσω μέρος του δεξιού μου μηρού μπροστά σε περίπου 20 άτομα!
Διαβάζοντας τον μαγνητικό μου συντονισμό από αρκετούς γιατρούς, παρουσία και του προπονητή, , διαπιστώθηκε ότι θα έπρεπε να αναρρώσω 20-30 μέρες πριν αρχίσω ξανά τις προπονήσεις! Γεγονός!

Κύριε Τονεφ, νομίζω ότι ένας άντρας όταν δεν ξέρει τίποτα είναι καλύτερο να το βουλώνει ή τουλάχιστον να δείχνει λίγο ενδιαφέρον πριν αρχίσει να μιλάει!

Κύριε Τονεφ, δεν έχω σκεφτεί ποτέ τραυματισμό σε ολόκληρη την καριέρα μου για να μην παίξω στην εθνική ομάδα και να προσέχω το κλαμπ και το αντίθετο,. Έχω παίξει πολλές φορές με τραυματισμούς.
Για μένα ήταν πάντα τιμή και προνόμιο να παίξω για τη Βουλγαρία!

Κύριε Τονεφ, θέλω να σας ευχηθώ επιτέλους να επιτύχετε την επιτυχία ως προπονητής, γιατί βλέπω ότι κάνετε μερικά πειράματα εδώ και χρόνια. Ελπίζω να σας εμπιστευτούν ξανά να είστε ανώτερος προπονητής σε κλαμπ ή σε εθνικό επίπεδο, και να μην επαναληφθούν τα αποτελέσματα του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος 2011 . Τότε που ήσασταν επικεφαλής της εθνικής ομάδας της Βουλγαρίας για τις γυναίκες και δεν κερδίσατε ούτε ένα σετ!»

Και σαν να μην έφτανε αυτό, ο δεύτερος λίμπερο της εθνικής Βλάντισλαβ Ιβάνοφ έφυγε από το ξενοδοχείο και την ομάδα, επειδή ο ομοσπονδιακός προπονητής Πλάμεν Κονσταντίνοφ του έβρισε την οικογένεια σε ένα ταιμ άουτ με τη Γαλλία