Φόρεσε ξανά τα πράσινα ο Γιορντάνοφ

Ο Μπόγιαν Γιορντάνοφ επέστρεψε στον Παναθηναϊκό έπειτα από επτά χρόνια και πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση φορώντας τη φανέλα με το τριφύλλι.

Φόρεσε ξανά τα πράσινα ο Γιορντάνοφ

Ο Βούλγαρος διαγώνιος φόρεσε τη φανέλα του Παναθηναϊκού για πρώτη φορά μετά το 2011, ξεκινώντας τις προπονήσεις ενόψει της νέας σεζόν. Ο έμπειρος διαγώνιος ενσωματώθηκε με την υπόλοιπη ομάδα των «πράσινων» και μπήκε αμέσως στο πρόγραμμα ακολουθώντας τους συμπαίκτες του.

Στην προηγούμενη θητεία του Γιορντάνοφ στον Παναθηναϊκό (2010-2011), το «τριφύλλι» τερμάτισε στην 3η θέση του πρωταθλήματος αλλά στη συνέχεια ο άλλοτε παίκτη του Φοίνικα Σύρου αποχώρησε εξαιτίας των οικονομικών και αγωνιστικών προβλημάτων που αντιμετώπιζε ο σύλλογος.

Ο Γιορντάνοφ όλο το καλοκαίρι έκανε προετοιμασία με την Εθνική Βουλγαρίας αλλά μία μικρή μυική σύσπαση τον έφερε πίσω και εκτός παγκοσμίου πρωταθλήματος. Υπενθυμίζεται ότι ο εν λόγω παίκτης ήρθε για πρώτη φορά στην Ελλάδα το 2008 για λογαριασμό του Ολυμπιακού από την εσθονική Λέφσκι Σικόνκο. Στη συνέχεια πέρασε από την ΕΑ Πατρών (2009-2010) πριν αλλάξει «στρατόπεδο» αιωνίων έναν χρόνο αργότερα.