Ο Φιλίποφ κράτησε το "7" και στον ΠΑΟΚ

Ο Ντίμα Φιλίποφ θα πάει στο Ρέντη με το "7" και τον "δικέφαλο αετό" στο στήθος

Ο Φιλίποφ κράτησε το "7" και στον ΠΑΟΚ

Η μεταγραφή που προκάλεσε τις αντιδράσεις των οπαδών του Ολυμπιακού, ήταν η μετακίνηση του Ντίμα Φιλίποφ στον ΠΑΟΚ, ιδιαίτερα μετά την κοινή φωτογραφία με τον Γιώργο Σαββίδη στις σουίτες της Τούμπας.

O ελληνοποιημένος πασαδόρος ξεκίνησε από τον Παναθηναϊκό, αλλά λόγω της κακομοιριάς του κλαμπ, έφυγε και πήγε στον Ολυμπιακό, όπου ταυτίσθηκε γρήγορα με τη θύρα-7. Παρακολουθούσε μαζί τους ποδοσφαιρικούς αγώνες στο Καραϊσκάκης , φορούσε το 7, τραγουδούσε τα συνθήματα του κόσμου, σκαρφάλωνε στις εξέδρες και έδειχνε να είναι ένας από αυτούς. Αγαπήθηκε όσο κανένας άλλος Έλληνας παίκτης τα τελευταία χρόνια.

Με τη λήξη όμως του προπερσινού πρωταθλήματος και λίγες εβδομάδες μετά το άδοξο φινάλε όπου ο Ολυμπιακός έχασε 3-1 στο Ρέντη από τον ΠΑΟΚ, στον πέμπτο τελικό, για τον οποίο ακούστηκαν πολλά και διάφορα, πήγε στην Τούμπα. Κι όχι μόνο πήγε στο γήπεδο του ΠΑΟΚ, παρακολούθησε το ματς δίπλα στον γιό του προέδρου Γιώργο Σαββίδη, ο οποίος και αποκάλυψε την κοινή παρουσία τους με ανάρτηση του.

Ο Φιλίποφ εξακολουθεί να υποστηρίζει ότι παραμένει Ολυμπιακός, δεν θέλει φυσικά να ρίξει λάδι στη φωτιά και καλά κάνει, αφού έτσι κι αλλιώς η παρουσία του στο Ρέντη στο πρώτο ματς με τον ΠΑΟΚ θα σημάνει συναγερμό. Για να αποδείξει όμως ότι δεν αλλαξοπίστησε, πήρε τη φανέλα με το "7" και το "δικέφαλο αετό" στο στήθος.