Iντάλγκο: Ο άνθρωπος της τελευταίας στιγμής

Ο Κουβανογερμανός Ιντάλγκο έδειξε στις δύο πρώτες αγωνιστικές ότι θα είναι ο παίκτης-κλειδί του Ολυμπιακού στο πρωτάθλημα, αφού τόσο από την επίθεση όσο και από το σερβίς καθαρίζει τα παιχνίδια.

Iντάλγκο: Ο άνθρωπος της τελευταίας στιγμής

Ο Ινταλγκό που ήρθε βαρύς στην Ελλάδα δούλεψε σκληρά, έχασε πάνω από 7 κιλά, επανέκτησε μέρος της έκρηξής του και είναι σε ανοδική πορεία, με περιθώρια βελτίωσης, όπως πιστεύει ο Τζουλιάνι.

Ολυμπιακός-Φοίνικας 3-0: Kαι στο τέλος μίλησε ο Ιντάλγκο

Όταν… καίει η μπάλα ο Ιντάλγκο παίρνει την κατάσταση στα χέρια του, μας έδωσε μια πρώτη γεύση με τους έξι άσους κόντρα στον Μίλωνα, αλλά πολύ περισσότερο με τους δύο στο 29-29 του τρίτου σετ κόντρα στον Φοίνικα Σύρου.

Ολυμπιακός-Φοίνικας 3-0: Δείτε τους 2 άσσους-βόμβες του Ιντάλγκο

Ολυμπιακός - Φοίνικας | ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ... ποδοσφαιρική υποδοχή από τον Στερν!

Xαρακτηριστικές οι δηλώσεις του Δημήτρη Καζάζη: «Νομίζω ότι ο Ολυμπιακός δεν σου δίνει δεύτερη ευκαιρία. Όταν δηλαδή έχεις την ευκαιρία όπως στο τρίτο σετ να μειώσεις στον πόντο και να προχωρήσεις, πρέπει να το κάνεις. Έπρεπε να είμαστε λίγο πιο σκληροί σε αυτό το κομμάτι. Από κει και πέρα όμως θεωρώ ότι μας πίεσε πάρα πολύ ο Ολυμπιακός με το σερβίς. Είχαμε αρκετά προβλήματα. Στις ψηλές μπάλες παρότι προσπαθήσαμε αυτήν την εβδομάδα και ξέραμε ότι έτσι θα πάει το παιχνίδι δεν καταφέραμε να είμαστε αποτελεσματικοί. Κάποια στιγμή είχαμε πολύ χαμηλά ποσοστά στην επίθεση, οπότε θεωρώ ότι ήρθε φυσιολογικά το αποτέλεσμα, αν και θεωρώ ότι το τρίτο σετ είναι από τα σετ που πρέπει να κερδίζουμε και εκεί έδειχνε ο Ολυμπιακός ότι το θέλει περισσότερο. Ξέραμε ότι θα υπήρχε μεγάλη πίεση, ο Ολυμπιακός είναι κορυφαία ομάδα, με μεγάλους παίκτες, προσπαθήσαμε να το κάνουμε, δεν το καταφέραμε. Στο τρίτο, που το καταφέραμε και θεωρώ ότι το αποτέλεσμα ήταν με το μέρος μας, τα δύο πολύ καλά σέρβις του Ιντάλγκο είδατε πώς έγραψαν».

Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός 3-0: Σαν να μη πέρασε μια μέρα...