Ιντάλγκο: Διέλυσε την μπάλα με το σερβίς του (pics)

Η μπάλα του αγώνα του Ολυμπιακού με τον Μίλωνα έγινε... μάρτυρας της δύναμης με την οποία σερβίρει την μπάλα ο Σαλβαδόρ Ιντάλγκο!

Ιντάλγκο: Διέλυσε την μπάλα με το σερβίς του (pics)

Αναμφίβολα, μια από τις επιθετικές αρετές του Σαλβαδόρ Ιντάλγκο είναι η δύναμη με την οποία σερβίρει την μπάλα. Στον αγώνα κόντρα στον Μίλωνα, για την 1η αγωνιστική της Volley League, η μπάλα έγινε «θύμα» του επιθετικού ακραίου του Ολυμπιακού.

Κάρφωμα ταχύτητας... 120 χιλιομέτρων

Συγκεκριμένα, ο Ιντάλγκο «διέλυσε» την μπάλα με ένα σερβίς του κατά την διάρκεια της πρεμιέρας κόνρα στον Μίλωνα! Η μπάλα δεν άντεξε την δύναμη και την ταχύτητα με την οποία την χτύπησε ο Ιντάλγκο και μοιραία, έσκασε αφού χτύπησε με ταχύτητα 120 χλμ στο τάραφλεξ!

Ο Ιντάλγκο κράτησε το «θύμα» του για ενθύμιο

Με το πέρας της αναμέτρησης, ο Ιντάλγκο έκανε το… προφανές. Κράτησε δηλαδή την σκασμένη μπάλα ως ενθύμιο. Μία κίνηση που συνηθίζουν οι αθλητές του βόλεϊ καθώς αυτό που συνέβη είναι «παράσημο» για την δυναμική τους. Ακόμη, όπως έγινε γνωστίο ο ίδιος ο Κουβανός ακραίος και άνθρωποι του Ολυμπιακού θα αντικαταστήσουν την μπάλα του Μίλωνα που είχε την ατυχία να βρεθεί στο δρόμο του... «μπόμπερ» του Ολυμπιακού.

Δείτε τις φωτογραφίες: