Αλμπέρτο Τζουλιάνι: «Είναι καλά τα νέα...»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού Αλμπέρτο Τζουλιάνι έμεινε ευχαριστημένος από την απόδοση των παικτών του στα δύο φιλικά ματς στην Ιταλία.

Αλμπέρτο Τζουλιάνι: «Είναι καλά τα νέα...»

Ο Ντράγκαν Τράβιτσα δήλωσε: «Παίξαμε καλά, όχι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, κάτι απολύτως φυσιολογικό καθώς βρισκόμαστε στην αρχή της περιόδου. Eίμαστε μόλις δυο εβδομάδες όλοι μαζί, είμαι πολύ χαρούμενος για τη διάθεση που δείξαμε, προσπαθεί ο ένας να βοηθάει τον άλλο, δουλεύουμε στη πράξη. Η ομάδα δείχνει χαρακτήρα, και είναι ό,τι το καλύτερο».

ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΛΙΝΑΡΔΟΣ

«Η ομάδα μπόρεσε και ανταποκρίθηκε σε ένα καθεστώς…ειδικού αγώνα, να κερδίσουμε δηλαδή δυο νικηφόρα σετ, να γυρίσουμε πίσω μετά το 1-1 και να κατακτήσουμε το τάι μπρέικ. Υπάρχει κούραση, όλες οι ομάδες αυτή τη περίοδο προσπαθούν να βρουν τα πατήματα τους, είναι θεωρητικά «βαριές». Το κλίμα είναι πάρα πολύ καλό, βοηθάμε ο ένας τον άλλο, και μέρα με τη μέρα αυτό το δέσιμο πιστεύω θα μας βγει και στο γήπεδο για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα».

ΑΛΜΠΕΡΤΟ ΤΖΟΥΛΙΑΝΙ

«Δεύτερο παιχνίδι, νικήσαμε πάλι, είναι καλά τα νέα. Μετά το χθεσινό παιχνίδι όλα τα παιδιά ήταν κουρασμένα αλλά είδα ομαδικό πνεύμα μέσα στο γήπεδο, κάτι που θα μας βοηθήσει να βελτιωθούμε ακόμα περισσότερο».