Ολυμπιακός: Οι δηλώσεις των Τζουλιάνι, Τράβιτσα, Ιντάλγκο για την κλήρωση

Οι Τζουλιάνι, Τράβιτσα, Ιντάλγκο μίλησαν για την κλήρωση του Ολυμπιακού στο βόλεϊ και το ελληνικό πρωτάθλημα. 

Ολυμπιακός: Οι δηλώσεις των Τζουλιάνι, Τράβιτσα, Ιντάλγκο για την κλήρωση

Ο Αλμπέρτο Τζουλιάνι σχολίασε: «Το επίπεδο έχει ανέβει πάρα πολύ, σε σχέση με το περσινό πρωτάθλημα. Φέτος έχουν έρθει πολλοί καλοί παίκτες στο πρωτάθλημα και πιστεύω, ότι το επίπεδο θα ανεβαίνει συνέχεια».

Ο σπουδαίος Ντράγκαν Τράβιτσα από την πλευρά του υπογράμμισε: «Ο πατέρας μου ήταν προπονητής εδώ, ήμουν μικρός, μου έχει πει τα καλύτερα για τον Ολυμπιακό, για τη χώρα, για τον κόσμο εδώ, για το φαγητό, για όλα. Τα βλέπω κι εγώ δύο βδομάδες που είμαι εδώ, βλέπω τη φιλοξενία των Ελλήνων, την ευγένεια που δείχνουν. Χαίρομαι πάρα πολύ, που είμαι σε έναν πολύ οργανωμένο σύλλογο, όπως ο Ολυμπιακός, ελπίζω να πάνε όλα καλά τη φετινή χρονιά».

Τέλος, ο Σαλβαδόρ Ιντάλγκο τόνισε: «Είμαι πολύ εντυπωσιασμένος με όσα βλέπω, είμαι περήφανος που ανήκω εδώ. Βρίσκομαι στον Ολυμπιακό, στόχος μου είναι να κατακτήσω τίτλους, να νικάμε πάντα, να κερδίσω τα πάντα. Θέλω να πω στον κόσμο του Ολυμπιακού, ότι έχουμε μία πολύ καλή μίξη έμπειρων και νεαρών αθλητών, ελάτε να μας δείτε. Θέλουμε να είστε ο έξτρα παίκτης μας στο γήπεδο. Όλοι μαζί, για τους στόχους που έχουμε».