Κηφισιά: Ανακοίνωσε τον Αλεξάντρε

Η ομάδα βόλεϊ Ανδρών της Κηφισιάς ανακοίνωσε την απόκτηση του Ρικάρντο Αλεξάντρε.

Κηφισιά: Ανακοίνωσε τον Αλεξάντρε

Η Κηφισιά ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας της με τον Ρικάρντο Αλεξάντρε. Ο Βραζιλιάνος αγωνίζεται στη θέση του ακραίου και έχει ύψος 2.06 μέτρα.

Η ανακοίνωση αναφέρει: «Ο Αθλητικός Όμιλος Πετοσφαίρισης Κηφισιάς ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Ρικάρντο Αλεξάντρε Γκόμες Ντο Ρέγκο Τζούνιορ για την αγωνιστική περίοδο 2022-23.

Ο Βραζιλιάνος ακραίος γεννήθηκε στις 9 Ιανουαρίου 1991, έχει ύψος 2,06 μ. και αναμένεται να αποτελέσει μία αξιόπιστη επιλογή για τους «κυανόλευκους» τη νέα περίοδο. Με την Εθνική U-23 της Βραζιλίας το 2013 κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα».

Στις πρώτες του δηλώσεις ως αθλητής της ομάδας των βορείων προαστίων ο Ρικάρντο Αλεξάντρε τόνισε: «Είμαι χαρούμενος που αποτελώ κομμάτι της Κηφισιάς. Θα είναι μία εξαιρετική εμπειρία για εμένα να αγωνιστώ στη Volley League και την Ελλάδα. Θα δουλέψω σκληρά στην προπόνηση και θα προσπαθήσω μαζί με τους νέους μου συμπαίκτες να πετύχουμε τους στόχους μας. Ανυπομονώ να ξεκινήσουμε την προετοιμασία μας και να δέσουμε ως ομάδα ενόψει μίας απαιτητικής αγωνιστικής περιόδου».