Στον... αέρα η Volley League ανδρών

Προς αναβολή το πρωτάθλημα της Volley League ανδρών επειδή οι ομάδες δεν πήραν τα χρήματα από τη φορολόγηση των εσόδων του στοιχήματος.

Στον... αέρα η Volley League ανδρών

H ανακοίνωση της επιχορήγησης των ομοσπονδιών και τα πρόσθετο έσοδο από τη φορολόγηση των στοιχηματικών εταιρειών δυσαρέστηκε την ΕΣΑΠ, επειδή δεν έγινε εκκαθάριση των δικών τους ποσών και πάμε για αναβολή της έναρξης του πρωταθλήματος της Volley League ανδρών.

Στις τελευταίες συναντήσεις και τηλεδιασκέψεις με τον υπουργό αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη, υπήρξε διαβεβαίωση ότι σύντομα θα γίνει εκκαθάριση και θα ανακοινωθεί αν και πότε θα πάρουν χρήματα από τη φορολόγηση των στοιχηματικών εταιρειών και τι μέλλει γενέσθαι για την προκαταβολή της επόμενης περιόδου.

Συν τοις άλλοι δεν δόθηκαν τα χρήματα που προβλεπόταν από τη συμμετοχή των ομάδων στα ευρωπαϊκά κύπελλα και αυτό είναι ακόμη ένα σημείο τριβής ανάμεσα στην ΕΣΑΠ και το Υπουργείο Αθλητισμού.

Την Τρίτη έχει προγραμματισθεί έκτακτο διοικητικό συμβούλιο και όλα δείχνουν ότι θα ανακοινωθεί αναβολή της έναρξης του πρωταθλήματος της Volley League, γιατί τα περισσότερα σωματεία δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν χωρίς έσοδα από το στοίχημα και προκαταβολή για την περίοδο που έρχεται.