Volley League: Πρωταθλητής με πλέι οφ, υποβιβασμός με μίνι πρωτάθλημα

Αποφασίστηκε η επιστροφή στα πλέι οφ για τις θέσεις 1-4 της Volley League ανδρών, και μίνι πρωτάθλημα για τον υποβιβασμό με τις ομάδες που θα πάρουν την 7η, την 8η, την 9η και τη 10η θέση.

Volley League: Πρωταθλητής με πλέι οφ, υποβιβασμός με μίνι πρωτάθλημα

Μετά από δυο χρόνια λ επιστρέφουν τα πλέι οφ για την ανάδειξη του πρωταθλητή και θα αφορά τις 4 πρώτες ομάδες της κανονικής περιόδου. Θα παίξουν χιαστί 1ος-4ος και 2ος-3ος στις τρεις νίκες και οι νικητές θα παίξουν πάλι στις τρεις νίκες για να βγει ο πρωταθλητής. Απο εκεί και πέρα ο 5ος με τον 6ος θα κοντραριστούν για μια θέση που οδηγεί στο βαλκανικό Κύπελλο (ο νικητής του βαλκανικού παίζει στο Τσάλεντζ Καπ), ενώ οι 4 τελευταίες ομάδες θα μεταφέρουν ατόφια τη βαθμολογία της κανονικής περιόδου και μετά από μίνι πρωτάθλημα οι δυο τελευταίοι θα υποβιβαστούν στην Πρι Λιγκ.

Υπήρχε πρόταση για κόντρα 4ου-5ου αν η διαφορά τους είναι στου τρεις βαθμούς με έναν αγώνα στην έδρα του τέταρτου. Αν κέρδιζε ο τέταρτος θα έπαιζε στο 1-4, ενώ αν κέρδιζε ο 5ος θα έπαιζαν την τέταρτη θέση στο χρυσό σετ. Διαφώνησαν οι Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ, Φοίνικας Σύρου και δεν πέρασε η πρόταση.